نقل قول نوشته اصلی توسط klax0n نمایش پست ها
دوست عزیز فکر کنم این مقایسه ای که کردی برای کارشناسی بود
وگرنه ارشد معماری و ارشد نرم افزار خیلی فرق داره
نرم افزار: سیستم عامل، پایگاه، توزیع شده، برنامه نویسی موازی، مهندسی نرم، دیتاماینینگ و ...
معماری: سیستم عامل، معماری و ...
و نرم افزار هم که هرجا فکرش رو کنید کاربرد داره (اگه واقعا کار بلد باشه شخص)
ولی معماری کاربردش محدوده
ارشد هوش هم که الان کارش داره خیلی خوب میشه. پردازش متن، پردازش تصویر، دیتا ماینینگ، شبکه اجتماعی و ... اینا الان خیلی کاربرد دارن

البته در کل دانشگاه اصلا توصیه نمیشه، چون وقت، انرژی و زندگی آدم رو تلف میکنه
حاشیه خیلی زیادی داره
خیلی ممنون بابت پاسختون. باید عرض کنم ارشد که پایاننامشونم یکیه. یکی معماری می خونه داره شبکه کار میکنه نرم افزار می تونه کار کنه خوب.
سیستم عامل پیشرفته، معماری پیشرفته، ریاضیات مهندسی پیشرفته، سیستم های توزیع شده و ... که یکین. بعدش مثلا نرم افزارها طراحی نرم افزار مطمئن می خونن معماری ها طراحی سیستم های مطمئن. درسایی که اخلاف دارن یکیش مثلا همین مهندسی نرم افزار پیشرفته هست که معماری ها به جاش آزمون و طراحی آزمون پذیر می خونن که خیلی درس شیرین تریه. باز از ما گفتن بود.
چرا معماری کاربردش محدوده؟ این همه سیستم های دیجیتال اطرافمون. از کارت بلیط الکترونیکی بگیر تا خونه های هوشمند. سیستم های کنترل دیجیتال. به نظر من چون تو ایران کپی رایت رعایت نمیشه حیفه نرم افزار خوند. واقعا مثلا با برنامه نویسی موازی کسی تو ایران پول در آورده؟ ولی با طراحی مدار واسط میشه پول کسب کرد. با avr میشه کاری ردیف کرد.