صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: درخواست دسترسی به هاست ریموت دسکتاپ با امکان کپی روی درایو شیر شده

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست دسترسی به هاست ریموت دسکتاپ با امکان کپی روی درایو شیر شده

تشکر از همه دوستان . برخی از مدیران دسترسی ایجاد کردن و اکانت تست دادن . امتحان کردم . اما بازم مشکلمون حل نشد . حتی روی سرور ایران . متاسفانه موضوع رو هنوز متوجه نشدن . یکبار دیگه واسه دوستان توضیح میدهم شاید هم اصلا این چیزی که من فکر میکنم اشتباه باشه .
    من یک هارد از سیستم شخصی خودم درایو E رو از طریق ریموت دسکتاپ share میکنم روی سرور اما وقتی میخوام فایلی رو از درایو خودم روی سرور قرار بدهم بسیار طول میکشه . فایل ضمیمه شده رو ببینید . اصلا چنین چیزی امکان پذیر هست روی سرور مجازی یا خیر ؟ چون یکی از دوستان که پرسیدم گفتن این بخاطر محدودیت هایی است که مخابرات روی پروتکل های امن قرار داده . یکی دیگر از دوستان گفته باید سرعت اینترنت رو از 128 بیاری روی 12 مگابایت . که توی شهرستان همچین چیزی غیرممکنه . حتی 512 هم بزور میدن . اصلا این مشکل قابل حل هست یا خیر من بیخودی دارم دنبال سرور میگردم .
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 3hours.jpg (23.1 کیلو بایت, 9 نمایش)

2. # ADS

عضو انجمن ahmad19 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    230
    تشکر شده در
    191 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست دسترسی به هاست ریموت دسکتاپ با امکان کپی روی درایو شیر شده

دوست عزیز شما در هر صورت باید برای اینکه بتونید فایل رو تو سیستمون داشته باشید اونو دانلود کنید حالا یا با نرم افزار های دانلود یا خود ریموت
    اینکه درایو شما شیر بشه رو سرو بدین معنی نیست که سرعتش می شه مثل سرعت درایو های داخلیتون
    اینو بدونید اینکه شما اگه بخواید فایل رو سیستمون بیاد در هر صورت باید دانلود رو سیستمتون
    شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
    سفارش ها در http://021host.eu
    تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou

4. تعداد تشکر ها از ahmad19 به دلیل پست مفید

عضو دائم jahromweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,817
    تشکر تشکر شده 
    1,727
    تشکر شده در
    1,204 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sepna نمایش پست ها
    تشکر از همه دوستان . برخی از مدیران دسترسی ایجاد کردن و اکانت تست دادن . امتحان کردم . اما بازم مشکلمون حل نشد . حتی روی سرور ایران . متاسفانه موضوع رو هنوز متوجه نشدن . یکبار دیگه واسه دوستان توضیح میدهم شاید هم اصلا این چیزی که من فکر میکنم اشتباه باشه .
    من یک هارد از سیستم شخصی خودم درایو E رو از طریق ریموت دسکتاپ share میکنم روی سرور اما وقتی میخوام فایلی رو از درایو خودم روی سرور قرار بدهم بسیار طول میکشه . فایل ضمیمه شده رو ببینید . اصلا چنین چیزی امکان پذیر هست روی سرور مجازی یا خیر ؟ چون یکی از دوستان که پرسیدم گفتن این بخاطر محدودیت هایی است که مخابرات روی پروتکل های امن قرار داده . یکی دیگر از دوستان گفته باید سرعت اینترنت رو از 128 بیاری روی 12 مگابایت . که توی شهرستان همچین چیزی غیرممکنه . حتی 512 هم بزور میدن . اصلا این مشکل قابل حل هست یا خیر من بیخودی دارم دنبال سرور میگردم .
    باسلام
    بهترین راه استفاده از سرویس های دانلود هست یکی از همکاران سرور مجازی ارایه میدهدکه میتوانیدهارد خود را برایشان ارسال کنید تا اطلاعات دانلود شده در سرور مجازی برای شما روی هاردتان قرار داده شود و هزینه ی بسیار مناسب ترین نسبت به اینترنت معمولی دارد!
    به دلیل تذکری که مدیر انجمن دادند امکان معرفی وجود ندارد میتوانید تاپیک با موضوع سرویس دانلود فایل ارسال کنید تا همکاران افر بدهند .
    موفق باشید
    ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
    IRDirectAdmin:Hosting Solutions
    M.Tamadon:09172593746

6. تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    8 پست

بجز ftp راه دیگه ای واسه سریعتر آپلود کردن فایلها وجود نداره ؟ ، چی میدونم مثلا اسکریپت لیچ مخصوص یا سرویس خاص دیگه ای .

عضو انجمن morgoet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    181
    تشکر شده در
    152 پست

با سلام
    سرور مجازی 512 ماهانه - 20.000 تومان قابل ارائه میباشد
    XVPS | سرور مجازی | سرور اختصاصی| میزبانی وب| ثبت دامنه
    برای مشاهده سایر پلان ها اینجا کلیک کنید
    منابع اختصاصی – پنل تحت وب – قیمت مناست – بازگشت وجه در صورت نا رضایتی - آپتایم بالا

امکان تست سرویس/ سرور ها موجود میباشد

جهت دریافت سرور مجازی برای تست کیفیت و یا مشاوره رایگان با پشتیبانی در ارتباط باشید

ارتباط با بخش فروش و پشتیبانی (بر روی تصاویر کلیک نمایید)

--------

دارای نماد اعتماد دو ستاره
    ایکس وی پی اس
    021-77485724
    Telegram : @xvps_ir

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)