سلام
دوستان آيا کسي هست بتونه منو راهنمايي کنه که چطور ميشه پورت تورنت را بست طوري که يوزرهاي چيز پي ان نتوانند ديگه با استفاده از utorent و bittorent فايل دانلود کنند
آيا کسي هست ؟
ممنون ميشم منو کمک کنيد
سلام
دوستان آيا کسي هست بتونه منو راهنمايي کنه که چطور ميشه پورت تورنت را بست طوري که يوزرهاي چيز پي ان نتوانند ديگه با استفاده از utorent و bittorent فايل دانلود کنند
آيا کسي هست ؟
ممنون ميشم منو کمک کنيد
تو فروم سرچ کن قبلاً توضیح داده شده.
پورت utorrent:
6881 6882 6883 6884 6885 6886 6887 6888 6989
ممنون از پاسخ
اما من 2 روزي هست دارم سرچ مي کنم
هيچي پيدا نکردم
ميشه لطفا لينک اون پستي که ميگي را بهم بدي ؟
ممنون ميشم
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
راستي من اين پورت ها را فيلتر کردم و بستم اما همچنان ميشه از برنامه تورنت دانلود انجام داد
ميشه راهنمايي کنيد
ممنون
سرویس rras رو ریسیت بده
اين پورت ها از نوع tcp هستند ؟ يا udp ؟
---------- Post added at 05:53 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
من از نوع TCP ادد کردم و ras هم ريست دادم
اما بازم نشد
طريقه پورت بستن هم عکس مي گيرم ببين دست عمل مي کنم يا نه
http://0k.08.img98.com/out.php/i240408_port.JPG
ممنون
بله درسته!
فقط چند نکته:
1. رو نتورک اصلی این کارو انجام بده، نه نتورک مجازی.
2. این کارو از Ip Routing - Genral انجام بده.
2. مثلاً میخوای پورت 25 رو ببندی، از 4 قسمت ببند: ountbound source - outbound destination - inbound source - inbound destination
سلام
منظور شما را از نتورک اصلي متوجه نميشم
در کل من يک نتورک دارم
و فقط 2 قسمت براي بستن پورت دارد که اسم اون 2 قسمت با چيز هايي که شما مي گيد فرق داره و منم از همون 2 قسمت بستم
پورت 25 را از اين 2 قسمت بستم به درستي عمل مي کنه و بسته شد اما پورت تورنت را که از اين 2 قسمت مي بندم بسته نميشه
عکس هم گرفتم
http://0k.08.img98.com/out.php/i243324_port2.jpg
در صورت امکان با عکس بهم نشان بديد
با تشکرررررررررررر فراوان
آهان تاره فهميدم کجا را ميگي .. 4 تاشو بستم اما بازم نميشه .. چي کار کنم ؟
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
ديتا سنتر دانلود از تورنت را اسپم مي گيره و سرور را به کلي مي بنده
يا اگه نبنده جريمه سنگيني مي کنه
ویرایش توسط eshghe_hack : August 14th, 2010 در ساعت 04:55
یک هفته پیش به خاطر همین تورنت سرور رو خاموش کردند و مجبور شدم 100 دلار جریمه بدم تا روشن کنند ، بعضی از پورت های تورنت رو که می دونستم از چندین راه مختلف بستم ولی بازم جواب نداد ، اخرین پورت هایی که abuse شده بودم :
25456
44772
63505
63254
13237
18768
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)