-
July 17th, 2015, 16:56
عضو انجمن
نظر شما درباره امارگیر persianstat.com
با سلام خدمت دوستان
طی برسی هایی که من از امارگیر های ایرانی داشتم و همچنین شما هم در جریان مشکلات قطعی های امارگیر ها هستید و وافعا خسته کننده هست من امروز این امارگیر را persianstat.com ثبت نام کردم و در سایتم گذاشتم از لحاظ لود و دقیق بودن که دیدم خیلی خوب هست از نظر من .
حالا میخواهم کسانی که از این امارگیر استفاده میکنند لطفا بهم بگویند که این امارگیر ایرانی چند سال هست افتتاح شده ؟ و ایا از نظر اپ تایم خوب هست ؟ و قسمت اخرین بازدیدکنندگان چقدر ایپی ثبت میکنه ؟ و 12 شب که میشه ایا ریست میشه ایپی ها در این صفحه پاک میشه ؟
چون من تازه این امارگیر را گذاشتم این مسائل را اشنایی ندارم خواهشمندم راجبه این مورد هایی که عنوان کردم توضیحی بدهید کسانی که از این استفاده میکنند با تشکر
-
-
July 17th, 2015 16:56
# ADS
-
July 17th, 2015, 17:12
عضو انجمن
پاسخ : نظر شما درباره امارگیر persianstat.com
سلام
خانم من سال 90 که سایتمو ساختم از این آمار گیر استفاده کردم
تا حالا قطعی نداشته و آ\ تایم عالی هست
بیشترین بازدید ما الان 17 هزار نفر بوده و نشون داده
سوال آخرتونو متوجه نشدم
-
تعداد تشکر ها از xmohammadx به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2015, 17:17
عضو انجمن
اما یک بدی داره که قسمت اخرین بازدیدکنندگان که لینک ارجاع و ایپی ها را ثبت میکنه 20تا ایپی فقط در این صفحه ذخیره میکنه
و بازدید جدید که میاد از اخر ایپی ها پاک میشود یعنی جوری نیست که مثلا اگر امروز 100تا بازدید داشتم هر 100ایپی در ان صفحه باشه 20تا نگر میده بقیه از اخر پاک میکنه این بدی را داره نمیدونم چیکار کنم به مدیرش هم ایمیل زدم این انتقاد را اما ایمیلشون مشکل داره ایمیل نمیره واسشون .
-
-
July 17th, 2015, 17:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اما یک بدی داره که قسمت اخرین بازدیدکنندگان که لینک ارجاع و ایپی ها را ثبت میکنه 20تا ایپی فقط در این صفحه ذخیره میکنه
و بازدید جدید که میاد از اخر ایپی ها پاک میشود یعنی جوری نیست که مثلا اگر امروز 100تا بازدید داشتم هر 100ایپی در ان صفحه باشه 20تا نگر میده بقیه از اخر پاک میکنه این بدی را داره نمیدونم چیکار کنم به مدیرش هم ایمیل زدم این انتقاد را اما ایمیلشون مشکل داره ایمیل نمیره واسشون .
اتفاقا اینو می خواستم بهتون بگم
من یک بار بهشون گفتم گفتن که توی بروز رسانی های بعدی اعمال میشه
ولی هنوز یا بروز رسانی نکردن یا هنوز این گزینه اضافه نشده
-
-
July 17th, 2015, 17:25
وبسایت مناسبی است..
-
-
July 17th, 2015, 17:30
عضو انجمن
نیاز به گزینه اضافه نداره باید این محدودیت که 20تا ذخیره میکنه وردارند که تنظیم بشه در اسکریپتشون که تا 24ساعت ذخیره کنند بازدید کنندگان را که سر ساعت 12شب ریست بشه اینطوری من قسمت اماس با ما این انتقاد را فرستادم واسشون نمیدونم رفته واسشون یا نه چون ایمیل برام امد که delivery filed
اما عالی هست لودش و این امکاناتش خوب هست مسئله من که با کار من جور در بیاد همین یک قسمت را فقط نیاز دارم و میخوام همه ایپی ها ثبت کنه مثله وب شمار و مثله وب گذر که ان ها بدیشون اینه که اپ تایم خوبی ندارند
- - - Updated - - -
شما کی بهشون گقتید راجبه این قضیه که به شما گفتند که بروزرسانی بعدی انجام میدیم چند روز یا ماه بود که میگذره ؟
-
-
July 17th, 2015, 17:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
نیاز به گزینه اضافه نداره باید این محدودیت که 20تا ذخیره میکنه وردارند که تنظیم بشه در اسکریپتشون که تا 24ساعت ذخیره کنند بازدید کنندگان را که سر ساعت 12شب ریست بشه اینطوری من قسمت اماس با ما این انتقاد را فرستادم واسشون نمیدونم رفته واسشون یا نه چون ایمیل برام امد که delivery filed
اما عالی هست لودش و این امکاناتش خوب هست مسئله من که با کار من جور در بیاد همین یک قسمت را فقط نیاز دارم و میخوام همه ایپی ها ثبت کنه مثله وب شمار و مثله وب گذر که ان ها بدیشون اینه که اپ تایم خوبی ندارند
- - - Updated - - -
شما کی بهشون گقتید راجبه این قضیه که به شما گفتند که بروزرسانی بعدی انجام میدیم چند روز یا ماه بود که میگذره ؟
آذر ماه سال قبل
-
-
July 17th, 2015, 20:55
عضو انجمن
-
-
July 17th, 2015, 21:21
پرشین استات مستقیما توسط مدیران persianorbit.com مدیریت میشه. ( همگی زیر نظر پرشین بلاگ هستند )
از طربق پرشین اوربیت پیگیری کنید شاید زودتر به نتیجه رسیدید.
-
تعداد تشکر ها از Pars98 به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2015, 00:34
عضو انجمن
پرشین استات هم که اولین روز بود باهاش کار کردم اما الان 2ساعته دان شده واقعا که امارگیر های ایرانی همه قطعی دارند وب شمار هم 12ساعت میشه دان هست باز برگشتم روی وب گذر عجب گرفتاری شدیم ما
- - - Updated - - -
.histats.com الان ثبت نام کردم کدش را گذاشتم فعال شده اما هیچ بازدیدی ثبت نمیکنه چرا ؟
-