پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
مخابرات با اون کیفیت مضخرفش بهتر که دیگه سرویس نده
اوایل یادم میاد حدود 2 یا 3 سال پیش ازشون نامحدود 256 گرفتم ماهی 12500 فکر کنم ، فیکس 32 KB/s دانلود میکرد ، یادم میاد یک فایل یک گیگی دقیق 8 ساعت طول میکشید از دانلودها تا دانلود بشه. یعنی به کوب هر 24 ساعت 3 گیگ میتونستی دانلود کنی.
نفهمیدیم چی شد نامحدود رو بعد از مدتی جمع کردن و به جاش سرویس خانواده گرفتیم. جوابگوی نیاز اون موقع ما بود ، بعدش زنگ زدن و سرویس جدیدشون رو با نام کمپین نوروزی معرفی کردن اونم خوب بود ماهی 13 تومن 8 گیگ شبانه رایگان ، شبا 128 دانلود میکرد بعد از یک مدت شد 32 دیگه خسته شدیم.
از عصر انتقال داده ها سرویس تهیه کردیم 6 ماهه رایگانیک گیگ حجم فقط برای تست سرعت گرفتم .
سرعتش عالیه ، شبانه رایگان هم داره نمونه از سرعت شبانه : http://up.vbiran.ir/uploads/35301437...-16_065629.png
الان دارم طعم کیفیت رو میچشم![]()
ویرایش توسط hotler : July 17th, 2015 در ساعت 01:45
.::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.
دوستان اگه کسی از آذربایجان غربی هست یه زنگی به 2020 بزنه میبینی یارو حرف زدنشم بلد نیست - من دورانی که از مخابرات نت داشتم خیلی اذیتم کردن
زنگ زدم میگم سرعتم کم شده - میگه برو سی ام دی باز کن پینگ بگیر 192.168.1.1 :| میگم آقای محترم من لینوکس هست سیستمم سی ام دی نداره میگه لینوکس و ویندوز چه فرقی دارن هر دو ویندوزن :|
روی فیش تلفن هم ماهی 45 میومد سرعت 2048 داده بودن سرعت دانلودشم از 90 بالا تر نمیرفت :|
الان از های وب نت دارم 128 هست سرعت دانلودشم تا 300 میره از 250 هم پایین تر نمیاد - کلا باید منصفانه حرف بزنید
مخابرات افتضاحه
الان نزدیک به 2 ماهه فقط چیزی به اسم اینترنت داریم ، سرعت دانلود شبانه هم بیشتر از 10kb نمیره ، در طول روز هم یا قطع یا پینگ بالای 300 و تایم اوت شدید
معلوم نیست تکلیف چیه
- - - Updated - - -
الان نزدیک به 2 ماهه فقط چیزی به اسم اینترنت داریم ، سرعت دانلود شبانه هم بیشتر از 10kb نمیره ، در طول روز هم یا قطع یا پینگ بالای 300 و تایم اوت شدید
معلوم نیست تکلیف چیه
سرعت اینترنت مخابرات انقدر داغون شده که یه ریموت ایران هم باز می کنید لگ میزنه.
دولت کلا تا می بینه تو هر صنفی دوزار سوددهی وجود داره بدو بدو میاد گند میزنه به هر چی بوده و هست. نمونه بارزش اینترنت مخابرات
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)