سلام
کدوم دیتاسنترها هستند که به شکایات مخصوصا در مورد وی بی کمتر اعتنا می کنن ؟
حالا یا سرور بخریم یا vps . تجربتون چی می گه ؟
سلام
کدوم دیتاسنترها هستند که به شکایات مخصوصا در مورد وی بی کمتر اعتنا می کنن ؟
حالا یا سرور بخریم یا vps . تجربتون چی می گه ؟
به نام او ....
از روسیه و ترکیه هست
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
ترکیه هم بالا بگیره ، میبندن![]()
هلند - ایران - چین - امریکا لاتین
سلام.
بهترینش ایران و چین و پاناما هست که از نظر هزینه یکم بالاتر هستند ولی باز هم به اطینان داشتن از به وجود نیامدن مشکل می ارزه.
با تشکر.
لوکزامبورگ هم بدک نیست ندیدم تا حالا مشکل ساز بشه سرورهای این کشور برای وی بی .
یک انجمن که تو هلند داشتم که به من گفتند به خاطر شکایت زیاد و ddos که داره با پورت 1 گیگ انجام میشه باید برم به سرورهای هنگ کنگ؛ ولی اینجا بسیار بی کیفیت هست و به زودی منتقل میشم به لوکزامبورگ. بهم گفته شده از هنگ کنگ بهتر خواهد بود.
سلام.
سرور های ایران ما (در دیتاسنتر افرانت) شب گزشته از سایت ماکروسافت با سرعت 8.2MB/s یک فایل 800 مگابایتی رو دانلود کرد و فکر نکنم این مشکل سرعت اتصال، مربوط به تمام دیتاسنتر ها باشه (فقط بعضی هاشون که قیمت ارزون میدن این مشکل رو دارند).
در مورد سرور های چین، بسیار ضعیف و بی خود !! من 3 تا VPS داشتم از 3 دیتاسنتر چینی که برای یک مشتری باید شبکه می کردمشون برای تونل وی پی، که با بدبختی این کار رو انجام دادم چون هر چند دقیقه شبکه کلاً timeout میداد و به پشتیبانی هم که تیکت می زدم به زبون چینی بهم جواب می دادند (البته ما به دیتاسنتر چین و IP اون کشور نیاز داشتیم که مجبور بودیم این شرایت رو قبول کنیم و خرید رو انجام بدیم و هیچ اعتراضی نیست)
سرور های پاناما رو فقط یک بار امتحان کردم که به مدت چند دقیقه بود برای بررسی مشکل سرور یکی از همکاران و به نظرم بد نبود و پس از بررسی uptime در webhostingstuff دیدم که بد نیست در کل و از دیتاسنتر های چین بسیار بهتر هست.
در نهایت پیشنهاد من ایران هست، از همه جا محکمتر و Stable تر هست خداییش (سرور های ما که اینطوری بوده تا حالا و 99.97% آپ داشتیم).
با تشکر.
چند تا از سایت از دیتاسنتر های لوکزامبورگ و هنگ کنگ معرفی میکنید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)