نقل قول نوشته اصلی توسط baranbax نمایش پست ها
پیشاپیش از دوستان عزیزم در WHT عذر خواهی میکنم اگه تاپیک در محل نامناسبی ایجاد شده ...

سلام دوستان عزیزم ، یه مشکل اساسی برامون پیش اومده و بسیار لطف میکنید اگه کمک کنید.

ما قبلا برای فروش اشتراک هامون از سیستم Persian VIP Download کار گروه zegrosot در پرشین اسکریپت استفاده میکردیم و به کمک یکی از دوستان همین تیم ( که متاسفانه الان نمیشه پیداشون کرد ) این سیستم رو به Virtual Freer متصل کرده بودیم. به طوریکه اشتراک در Freer اضافه میکردیم و پس از خرید کاربر ، اشتراک اضافه شده ی ما بصورت خودکار در Persian VIP Download اضافه میشد و به کاربر نشان داده میشد.

اما امروز به صورت کاملا اتفاقی فولدر Plugin فریر که پلاگین رابط این دو داخلش بود پاک شد. بکاپ هم موجود نیست و به کلی کار ما مختل شده و کسی نمیتونه اشتراک بخره + یه سری مشکلات دیگه مانند عدم ساخت محصول ( یعنی محصول اضافه نمیشه برای فروش در فریر ) ، عدم اتصال به درگاه توسط فریر که از امروز بوجود اومده ...

نیاز به کمک فوری دارم ممنون میشم عزیزانی که میتونن کمک کنند هرچه زودتر اعلام کنند. بسیار ممنون
با بنده در اتباط باشید
با کمک این پلاگین :

http://www.softiran.org/view-item/77...-download.html

مشکل شما را حل میکنم به شکلی که دیگه نیاز به اسکریپت Persian VIP Download نداشته باشید ، کاربران قبلی هم هیچ کدام حذف نخواهد شد ...