این تخفیف دائمی هستش یا ماه اول ؟
تخفیف 50 درصدی منظورم هستش
این تخفیف دائمی هستش یا ماه اول ؟
تخفیف 50 درصدی منظورم هستش
همونطور که در پست اول هم ذکر شده :
این کد تخفیف تنها برای ماه اول و تنها برای دوره ماهانه معتبر بوده و هدف از این تخفیف ، چشاندن کیفیت و پشتیبانی سرویس های تیک وب به مشتریان خود می باشد
- - - Updated - - -
دوستانی که نیاز به تخفیف سه ماهه و یا شش ماهه و یا سالانه دارن لطفا به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنن
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
سلام قیمت ها تغییر کرده ؟ چون وقتی روی سفارش هر کدام کلیک میکنم در سایت قیمت مثلا الفا ریسلر 10 برابر قیمتی که ذکر شده هست و با در نظر گرفتن تخیفیف 40 هزار تومان میشه 20 هزار تومان یا من دارم اشتباه میخونم ؟
مقدار فضا: 60 گیگابایت
پهنای باند ماهانه: نامحدود
پارک دامین: نامحدود
ساب دامین: نامحدود
تعداد مستر ریسلر مجاز: 5
قابلیت ریستور بک آپ توسط خود نماینده : بله
قابلیت انتقال وب سایت ها توسط خود نماینده : بله
DNS اختصاصی: بله
قابلیت اورسل: بله
بک آپ هفتگی / ماهانه
اخرین نسخه Cpanel
سرور Litespeed
آپتایم ۹۹.۹۹%
ورژن php انتخابی !
آنتی شلر ، فایروال و اسکنر قدرتمند eXploit Scanner
ماژول نمایندگی : WHMreseller
ماه اول:: 4000 تومان
کد تخفیف : 50off
چند وقته دارید ارایه میدید؟از کجا معلوم بعد از یک مدت نبستید و رفتید؟قصد تخریب ندارم اما خب باید اطلاعات رو برای خرید داشته باشیم
خواهش میکنم این حق شماست که درباره جایی که قراره ازش سرویس تهیه کنید اطلاعات کسب کنید
بیشتر از 4 سال هست که در زمینه هاستینگ فعالیت میکنیم و خداروشکر تابحال نارضایتی خاصی و یا اینکه اتفاق بدی برای سرور هامون یا سرویس دهی بیفته نداشتیم
نظرات مشتریان رو مطالعه بفرمایید
ما رو با هاستینگ هایی که دو روزه جمع میکنن و میرن مقایسه نکنید...
- - - Updated - - -
کد تخفیف هم برای 12 نفر دیگه تمدید شد
ویرایش توسط tikweb.ir : September 2nd, 2015 در ساعت 09:24
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
بله نظر مشتریان که عالیه! فقط کجاست این نظرات ؟ منظورتون اون نظرات انتخاب شده سایت هست!؟
بنده یک سرور مجازی یک ماهه تهیه کردم 80 هزار تومان. بار اول به دلیل اشتباه بنده سرور پنج شنبه شب آفلاین شد و تیکت زدم روز شنبه تازه تیکت منو جواب دادن و سرور اوکی شد!! که خواستم از گارانتی بازگشت استفاده کنم گفتند باید کارشناسی بشه! همینطوری نمیشه
من یک هفته قبل از اتمام سرور کامل هزینه رو ریختم ولی امروز برای بنده یه فاکتور 6 هزار تومنی اومده با عنوان هزینه سرور اختصاصی!!! و بدون هیچ اطلاع قبلی خودکار 6 تومن ماهانه هزینه من اضافه شده
بعدش جالبه از ساعت 12 شب امشب سرور بنده آفلاین شده بدون اینکه اصلا بازش کرده باشم با اینکه اون 6 تومن رو سریع ریختم چون فاکتور امروز زده شده و سررسیدش امروز بوده!
سرور برای فروش فایل های vip هست و فکر کنید من جواب چند نفرو باید بدم !! کلی زحمت کشیدیم سایت رو به اینجا رسوندیم ولی الان باید منتظر بمونم شاید آقایان تیکت من رو باز کنن اگه خوش شانس باشم ظهر این اتفاق می افته!! و نتیجه اینکه من چون وقتی بدونم مشتری مشکلی داره نمی تونم بخوابم باید تا الان که ساعت 5 صبح هست بیدار باشم و جواب مشتریام رو بدم ...
بله مشتریان همه راضی هستند فقط نمی دونند کجا این ابراز رضایت رو بروز بدهند!
من از سرویس و قیمتش خیلی راضی بودم ولی حاضرم دوبرابر این پول بدم ولی بدونم وقتی می خوابم سایتم دان نشده و 24 ساعت نمی خواد منتظر یک تیکت مهم بمونم
ویرایش توسط sadeghspy : September 5th, 2015 در ساعت 05:36
واقعا جالبه که قبول نمی کنید و آخر هم گردن من انداختید
من هفته پیش هزینه کل سرویس که 80 تومان هست رو پرداخت کردم!
یک فاکتور برای من از کجا اومده 6 هزار تومن و باعث قطع سرور شده که من روحم خبر نداشته از این فاکتور؟ هزینه بی اطلاع اضافه می کنید لااقل به خاطر اون نیاید کل سرور رو دان کنید
Untitled_1.jpg
ویرایش توسط sadeghspy : September 5th, 2015 در ساعت 15:19
من از مشتری های ایشون هستم و واقعا از سروی که از ایشون گرفتم راضی هستم هم از لحاظ پایداری و هم سرعت و امنیت.
امیدوارم همیشه به همین خوبی به کارشون ادامه بدهند.
ویرایش توسط reza_5756 : September 5th, 2015 در ساعت 14:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)