-
August 12th, 2010, 06:33
عضو انجمن
پاسخ : سرور های Netdirect
شما چه برداشتی کردی که واقعاً مناسب نبود :دی
من اصلاً راجب دیتاسنتر نظر ندادم و شناختی هم ازش ندارم نظر فقط در مورد طراحی وب سایت بود که به نظر من در حد یک دیتاسنتر نیست حالا ما چی رو برداشت کردیم و کجاش مناسب نبود را نمی دونم :دی
این دیگه بر می گرده به تفکرات شما ! وگرنه دیگران که بخونند متوجه میشن که چه چیزی مناسب نبود.... ، ضمن اینکه اصلا سایت برای یک دیتاسنتر ملاک نیست و شما تنها ملاکی رو ذکر کردید که مهم نیست و در درجه آخر قرار می گیره ...
واسه اطلاعات ما و دوستان هم اگر 2-3 تا از این خیلی دیتاسنتر هایی که بدون داشتن سایت معروف هستند رو بفرمایید ممنون میشم
با تشکر
نمونه دیتاسنتر Aria جان و Ecatel - Currently under maintenance! که آشنا هستند و این رو هم می دونم که خیلی از دیتاسنتر های مشریان خصوصی دارند و با مشتری های معمولی کار نمی کنند که بنده اسم هاشون رو نمی دونم .
موفق باشید .
-
-
August 12th, 2010 06:33
# ADS
-
August 12th, 2010, 06:47
عضو انجمن
این دیگه بر می گرده به تفکرات شما ! وگرنه دیگران که بخونند متوجه میشن که چه چیزی مناسب نبود.... ، ضمن اینکه اصلا سایت برای یک دیتاسنتر ملاک نیست و شما تنها ملاکی رو ذکر کردید که مهم نیست و در درجه آخر قرار می گیره ...
احتمالاً شما اشتباه برداشت کردید که من جایی نوشتم چون طراحی سایت خوب نیست دیتاسنتر خوبی هم نیست یا کیفیت پایینی داره یا از این قبیل موارد که عرض کردم اصلاً راجب دیتاسنتر و اینکه خوب هست یا بد هست یا ... صحبتی نکردم و خوب یا بد بودن طراحی سایت هم ملاکی اصلاً برای کیفیت یا خدمات دیتاسنت قرار ندادم که شما می فرمایید در درجه آخر هست یک جمله خیلی ساده من گفتم و اون هم اینکه : " طراحی سایت مناسب نیست در حد یک دیتاسنتر " نه به تفکرات ربط داره و نه موردی در این زمینه یک نظر سلیقه ای هست در مورد طراحی وب سایت که به نظر من برای دیتاسنتر جالب نیست حالا اگر از نظر سلیقه شما جالب و خوب هست این طراحی دیگه بحث تفاوت سلیقه هست نه به تفکرات ربط داره نه به برداشت واقعاً نامناسب که شما می فرمایید !
Sorry For OFFTOPIC
-
-
August 12th, 2010, 07:20
عضو انجمن
من چیزی جز این از این قسمت جمله برداشت نمی کنم به هر روی دوست ندارم تاپیک منحرف شود ، لطفا دوستان اعلام کنند کدام پلان مشکلی با ESXi ندارد ؟
موفق باشید .
-
-
August 12th, 2010, 09:43
عضو دائم
Q9550 - 8 gig ram , 2x 500 hdd
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
-
August 12th, 2010, 11:04
عضو دائم
1 - بحث در مورد سایت رو تموم کنید !
2 - مستر جواد بحث ما در مورد شبکه خود دیتاسنتر هست ، یعنی من این همه سوال پرسیدم هیچ کدوم رو متوجه نشدید ؟
3 - اگر مشکل شناختن کارت شبکه باشه که ربطی به خود شبکه نداره ، چند راه هست که میشه این مورد رو حل کرد
4 - وی پی اس پرشیا ، شما الان این سرور رو که گرفتید بدون مشکل esx نصب شد ؟ یا درخواست کارت شبکه اضافی و سازگار کردید ؟
پ.ن. : اجازه بدید یک تاپیک هم به نتیجه برسه ، منحرف نکنیدش !
پ.ن. : از مدیران هم درخواست میکنم تاپیک رو به محل مناسب انتقال بدند ، داخل بخش آموزشی زده شده !
ویرایش توسط TukaNet : August 12th, 2010 در ساعت 11:07
-
-
August 12th, 2010, 11:13
عضو دائم
Esx نیست . Esxi هست . بله بدون مشکل بالا آمدند . کارت شبکه اضافی هم درخواست نکردیم .
-
-
August 12th, 2010, 11:19
عضو دائم
اگه esxi نصب شده پس esx هم حتما نصب میشه 
مشکلی با شبکه دیتاسنتر نداشتید ؟ ( قضیه مک و ... )
-
-
August 12th, 2010, 11:22
عضو دائم
-
-
August 15th, 2010, 11:26
دوستان عزیز. سوالات اکثرا تکراری میشند. امکانش هست یکی از دوستان بیاد و نظر کلی رو همراه با کمی و کاستی ها و نقاط قوت این دیتا سنتر شرح بده ؟
-
-
August 18th, 2010, 19:33
-
تعداد تشکر ها ازIranSpace به دلیل پست مفید