-
July 14th, 2015, 22:16
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد پلیس سایبری افتخاری
من یه شبکه تلویزیونی رو رهگیری کردم 3 ماه دنبالشون بودم شبکه مهاجرتی بود تحویل دادیم اخرش بردن ما رو یه تشکر خشک و خالی با 400 هزار تومان پول دادن تمام شد کلا اصلا بدرد نمیخوره
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2015 22:16
# ADS
-
July 14th, 2015, 22:20

نوشته اصلی توسط
pardazonline
درود ، به نظر بنده اگر میخواهید در فتا آشنا داشته باشید و کاراتون ردیف بشه تو چند دقیقه ! آره برو !
ولی اگر این مورد مهم نیست خودت تصمیم بگیر ! ولی بنده پیشنهاد میکنم نرید .
موفق باشید
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید چرا نرم؟؟؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ourweb
من یه شبکه تلویزیونی رو رهگیری کردم 3 ماه دنبالشون بودم شبکه مهاجرتی بود تحویل دادیم اخرش بردن ما رو یه تشکر خشک و خالی با 400 هزار تومان پول دادن تمام شد کلا اصلا بدرد نمیخوره
این که بد نیست
البته کم هست
براتون دوره های آموزشی و.... هم گذاشتن؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamra
هر جا گفتند افتخاری یعنی : سوء استفاده دولت از مردم !
نمیدونم والا
من کلی معلومات دارم
اما همه جا پارتی میخواد که من ندارم
خسته شدم دیگه...
-
-
July 14th, 2015, 22:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
narvan*
وا؟؟؟؟
من همش یک سوال کردم که برم خوبه یا نه؟
یادم باشه دارم چیکار میکنم؟ مگه چیکار میکنم؟
یک سری سایت هستند که بچه ها و جوون ها رو گول میزنن.
من که مخبر نیستم
این چ حرفیه؟
یک سری هستند که با هک کردن حساب شخصی افراد آبروی اونا رو میبرن و زندگیشونو از هم میپاشن.
شناسایی کردن اینا و بستن راهشون به نظرتون کار بدیه؟
یک سری هستن که آموزش ساخت انواع مواد مخدر رو به جوونا میدن که چون این آموزش ها طبق دستور شیمیایی ساخت نیست بلا فاصله باعث مرگ میشه.بازم میگید کارم خود فروشیه؟؟؟؟؟؟
درضمن پلیس فتا تا وقتی که کسی شاکی خصوصی نداشته باشه صرفا برای یک گزارش کسی رو دستگیر نمیکنه.
من از شماها راهنمایی و مشاوره خواستم
واقعا که خوب راهنمایی کردید

قبلا بخاطر یکی از دوستان افتخاری فتا بنا به دلایلی احظار شدم که دوست ندارم ادامش رو بگم ... اما شک ندارم ایشون فکر کردن که کار درستی انجام دادن. اما باتوجه به تجربیات پیشنهادم رو گفتم خدمتتون.
وقتی از شما استفاده میکنن، یه پرونده واستون درست میکنن که هر موردی رو انجام دادین مینویسن با همکاری مامورین فتا که نهایتا هم یه مبلغ ناچیزی به خودتون میدن اما نهایتا به اسم خودشون ثبت میکنن.!
اونها استخدام شدن برای همین کارها اما در نتیجه ...!
ولی در بیش از 90% موارد همین که وارد کار بشین شست و شو میدن برای پیدا کردن فعال های سیاسی یا مثلا ادمین های صفحات فیس بوکی حالا ار هر طریقی از روباط اجتماعی گرفته تا موارد دیگه ....
اینجا توضیحات بیشتر دردسر سازه
به هر حال موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازNewConfig به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2015, 22:40

نوشته اصلی توسط
NewConfig
قبلا بخاطر یکی از دوستان افتخاری فتا بنا به دلایلی احظار شدم که دوست ندارم ادامش رو بگم ... اما شک ندارم ایشون فکر کردن که کار درستی انجام دادن. اما باتوجه به تجربیات پیشنهادم رو گفتم خدمتتون.
وقتی از شما استفاده میکنن، یه پرونده واستون درست میکنن که هر موردی رو انجام دادین مینویسن با همکاری مامورین فتا که نهایتا هم یه مبلغ ناچیزی به خودتون میدن اما نهایتا به اسم خودشون ثبت میکنن.!
اونها استخدام شدن برای همین کارها اما در نتیجه ...!
ولی در بیش از 90% موارد همین که وارد کار بشین شست و شو میدن برای پیدا کردن فعال های سیاسی یا مثلا ادمین های صفحات فیس بوکی حالا ار هر طریقی از روباط اجتماعی گرفته تا موارد دیگه ....
اینجا توضیحات بیشتر دردسر سازه
به هر حال موفق باشید

نمیدونم والا
من بیشتر میخواستم در مورد شرایط کاری اونجا اطلاعات کسب کنم
ببینم می ارزه برم یا نه
-
-
July 14th, 2015, 23:09
اگر به گفته خودتون سایت هایی باشه که به جوان ها آسیب وارد میکند و باعث فرو پاشی پایه های یک زندگی میشود فرقی نمیکد شما برای همکاری بروید یا نه مهم اینه شما دارید این کارو میکنید ....
اما اگه مثلا کسایی که سایت های فیلم فروش چیز پی ان و غیره دارن و یه درامدی برای خودشون راه انداختن تا بتونن گیریم خودشون رو از آب بیرون بکشن رو لو میدین و باعث میشید افراد دستگیر و جریمه های نقدی بشن کار شما یک نوع خود فروشی هست که امید وارم طبق گفته خودتون این کارو نکرده باشید و نکنید ...
اگر فقط حدفتون مورد اول هست مهم نیست عضو پلیس فتا بشید یا خیر مهم اینه این کار داره انجام میشه و هرکسی هم با این نوع سایت ها برخورد کنه قطعا گذارش میکنه ...
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2015, 23:16

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگر به گفته خودتون سایت هایی باشه که به جوان ها آسیب وارد میکند و باعث فرو پاشی پایه های یک زندگی میشود فرقی نمیکد شما برای همکاری بروید یا نه مهم اینه شما دارید این کارو میکنید ....
اما اگه مثلا کسایی که سایت های فیلم فروش چیز پی ان و غیره دارن و یه درامدی برای خودشون راه انداختن تا بتونن گیریم خودشون رو از آب بیرون بکشن رو لو میدین و باعث میشید افراد دستگیر و جریمه های نقدی بشن کار شما یک نوع خود فروشی هست که امید وارم طبق گفته خودتون این کارو نکرده باشید و نکنید ...
اگر فقط حدفتون مورد اول هست مهم نیست عضو پلیس فتا بشید یا خیر مهم اینه این کار داره انجام میشه و هرکسی هم با این نوع سایت ها برخورد کنه قطعا گذارش میکنه ...
البته باید بدونید که فروش هر فیلمی مجاز نیست
فیلم های مستهجن نیز به نحوی باعث گمراهی جوانان و کودکان میشه
من برای این دوست دارم برم فرم پر کنم چون گفتن کلاس های آموزشی هم میذارن
که به درد من میخوره
-
-
July 14th, 2015, 23:21
عضو جدید
با سلام
این دوستانی که میگن نرید نرید احتمالا خودشون خیلی گیر افتادن !
پیشنهاد من اینکه برید ولی نه یک سال دو سال سه سال چهار سال ! بلکه شش ماه یا کمتر فقط جهت کسب تجربه و سابقه همین !
عده ای بسیجی هستند که ده ساله بصورت افتخاری کار میکنند و هنوز سازمان استخدام نکرده ! یا مثلا تو آموزش و پرورش هم اتفاق افتاده جدیدا یه عده معلم شرکتی بعد 10 سال سابقه کاری آموزش و پرورش دبه درآورده استخدام نمیکنه .
شما هم میرید فقط صرفا واسه کسب تجربه و پیدا کردن همکاران جدید حتما برید اما نه بیشتر از شش ماه .
موفق باشید
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
-
تعداد تشکر ها ازjackhaman به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2015, 23:27

نوشته اصلی توسط
jackhaman
با سلام
این دوستانی که میگن نرید نرید احتمالا خودشون خیلی گیر افتادن !
پیشنهاد من اینکه برید ولی نه یک سال دو سال سه سال چهار سال ! بلکه شش ماه یا کمتر فقط جهت کسب تجربه و سابقه همین !
عده ای بسیجی هستند که ده ساله بصورت افتخاری کار میکنند و هنوز سازمان استخدام نکرده ! یا مثلا تو آموزش و پرورش هم اتفاق افتاده جدیدا یه عده معلم شرکتی بعد 10 سال سابقه کاری آموزش و پرورش دبه درآورده استخدام نمیکنه .
شما هم میرید فقط صرفا واسه کسب تجربه و پیدا کردن همکاران جدید حتما برید اما نه بیشتر از شش ماه .
موفق باشید
سلام
ممنون از شما
بالاخره یکی انرژی مثبت داد
آره میدونم
خودمم میخوام برم اگه خدا خواست دستم به کاری بند بشه
اگر نشد که هیچ فقط یک تجربه جدید به دست میارم با یک سابقه
و البته آموزش هایی که گفتن میذارن
راستش من الان یه جا 9 ماهه دارم افتخاری کار میکنم
اما دارم میام بیرون
کارمم خوبه اونجا
اگر بخوان بمونم باید بهم پول بدن>
-
-
July 14th, 2015, 23:45
عضو جدید
برای چی نرید،برید حداقل تجربه بدست اوردین و با چند نفر اشنا شدین که این خودش خوبه
-
تعداد تشکر ها از amirhasan به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2015, 00:50
-
تعداد تشکر ها ازEdwin به دلیل پست مفید