نقل قول نوشته اصلی توسط fox999 نمایش پست ها
سلام دوستان عزیز یک وی پی اس نیاز دارم...قبلا با ovh کار میکردم و راضی بودم...سر پرداخت به مشکل برخوردم...وقت گرفتم سرویس منتقل کنم.

رم حداقل دو ...
ترجیحا یه سرور ایرانی ... البته فکر نکنم با مشخصات درخواستی من قیمت مناسب من باشه ...اورسل و غیره نباشه و با کیفیت باشه...چون به تمام منابع اسمی در حد متعارف نیاز دارم.

نمیدونم از لحاظ فنی قابل اجرا هست یا نه ...اما اگه بشه از کل سرور (تنظیمات سرور تا بکاپ سایتها) بکاپ گرفت و روی سرور جدید ریستور کرد چه بهتر... (سنتوس/دایرکت ادمین) ... کار من کلی راحت میشه... البته لایسنس دایرکت ادمین دارم)

خب البته تحویل فوری میخوام...باید سریعتر سرویسم منتقل کنم قبل از اینکه شات دون بشه...
اگه سرویس واقعا با کیفیت باشه من برای سالها سرویس تعویض نمیکنم.
هزینه بین 40 تا 70 در ماه میتونم هزینه کنم.

مشخصات پیشنهادی
رم بالاتر از دو گیگ
هارد بالاتر از 50
ssd مزیت
سی پی یو میخوام قدرتمند باشه...استفاده غیرمتعارف ندارم اما درخواست از پایگاه داده زیاد دارم...سرور قبلی کمی لگ داشت...
مجازی ساز KVM
امکان ارتقا وجود داشته باشه...

فکر میکنم توضیحات کامل بود...منتظر پیشنهاد دوستان هستم.
سلام

افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :

سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 100 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 89 تومان

پلن های سرور مجازی

فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063

ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست