-
July 14th, 2015, 00:34
درخواست سرور مجازی با کیفیت فوری
سلام دوستان عزیز یک وی پی اس نیاز دارم...قبلا با ovh کار میکردم و راضی بودم...سر پرداخت به مشکل برخوردم...وقت گرفتم سرویس منتقل کنم.
رم حداقل دو ...
ترجیحا یه سرور ایرانی ... البته فکر نکنم با مشخصات درخواستی من قیمت مناسب من باشه ...اورسل و غیره نباشه و با کیفیت باشه...چون به تمام منابع اسمی در حد متعارف نیاز دارم.
نمیدونم از لحاظ فنی قابل اجرا هست یا نه ...اما اگه بشه از کل سرور (تنظیمات سرور تا بکاپ سایتها) بکاپ گرفت و روی سرور جدید ریستور کرد چه بهتر... (سنتوس/دایرکت ادمین) ... کار من کلی راحت میشه... البته لایسنس دایرکت ادمین دارم)
خب البته تحویل فوری میخوام...باید سریعتر سرویسم منتقل کنم قبل از اینکه شات دون بشه...
اگه سرویس واقعا با کیفیت باشه من برای سالها سرویس تعویض نمیکنم.
هزینه بین 40 تا 70 در ماه میتونم هزینه کنم.
مشخصات پیشنهادی
رم بالاتر از دو گیگ
هارد بالاتر از 50
ssd مزیت
سی پی یو میخوام قدرتمند باشه...استفاده غیرمتعارف ندارم اما درخواست از پایگاه داده زیاد دارم...سرور قبلی کمی لگ داشت...
مجازی ساز KVM
امکان ارتقا وجود داشته باشه...
فکر میکنم توضیحات کامل بود...منتظر پیشنهاد دوستان هستم.
-
-
July 14th, 2015 00:34
# ADS
-
July 14th, 2015, 00:37
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی با کیفیت فوری
سرور ایران با هارد SSd Pro با قابلیت ارتقا سی پی یو و رم برابر با هزینه شما قابل ارائه است
البته ایران پیشنهاد ما بود. از سایر کشورها قابل ارائه است
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
July 14th, 2015, 00:38
عضو انجمن
باسلام
آفرهای ما:
◙ شهر هاست ◙ سرور مجازی شروع از 10 هزار تومان ◙ کیفیت مثال زدنی ◙ 7 روز بازگشت وجه
به شرکت قبلی بگید که تمپلیت از سرورتون بگیره و با اف تی پی بدید تا براتون دیپلوی کنیم.
تحویل هم بعد دادن لینک دانلود 30 دقیقه بعد می باشد.
ارادتمند
-
-
July 14th, 2015, 00:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fox999
سلام دوستان عزیز یک وی پی اس نیاز دارم...قبلا با ovh کار میکردم و راضی بودم...سر پرداخت به مشکل برخوردم...وقت گرفتم سرویس منتقل کنم.
رم حداقل دو ...
ترجیحا یه سرور ایرانی ... البته فکر نکنم با مشخصات درخواستی من قیمت مناسب من باشه ...اورسل و غیره نباشه و با کیفیت باشه...چون به تمام منابع اسمی در حد متعارف نیاز دارم.
نمیدونم از لحاظ فنی قابل اجرا هست یا نه ...اما اگه بشه از کل سرور (تنظیمات سرور تا بکاپ سایتها) بکاپ گرفت و روی سرور جدید ریستور کرد چه بهتر... (سنتوس/دایرکت ادمین) ... کار من کلی راحت میشه... البته لایسنس دایرکت ادمین دارم)
خب البته تحویل فوری میخوام...باید سریعتر سرویسم منتقل کنم قبل از اینکه شات دون بشه...
مشخصات پیشنهادی
رم بالاتر از دو گیگ
هارد بالاتر از 50
ssd مزیت
سی پی یو میخوام قدرتمند باشه...استفاده غیرمتعارف ندارم اما درخواست از پایگاه داده زیاد دارم...سرور قبلی کمی لگ داشت...
مجازی ساز kvm
با سلام
از فرانسه یا هلند یا انگلستان با مجازی ساز kvm با تحویل آنی پس از پرداخت میتونیم تقدیمتون کنیم
-
-
July 14th, 2015, 00:47
یک آفر متناسب با شما موجودی داریم از یک سرور آلمان تازه خریداری شده
Y ID : wenhost@att.net
www.wenhost.ir
البته wmwere
-
-
July 14th, 2015, 00:55
عضو انجمن
با سلام در خدمت هستیم از ایران با دایرکت ادمین رایگان و انتقال اطلاعات شما به سرور جدید . همچنین با مدیریت کامل
RAM : 2GB DDR3
HDD : 100GB
BW : 150GB
Directadmin ; Free
مجازی ساز KVM
امکان ارتقا وجود دارد
همچنین با هارد SSD هم قابل ارائه می باشد .
موقعیت سرور : ایران
هزینه ماهیانه 60 هزار تومان
آدرس سایت : www.irhosting24.com
ایدی یاهو : irhosting24@yahoo.com
ویرایش توسط ourweb : July 14th, 2015 در ساعت 01:21
-
-
July 14th, 2015, 00:57
عضو جدید
برتر وی پی اس
دارای نماد اعتماد دو ستاره
شیراز - بلوار ازادی - نبش کوچه 10 طبقه فوقانی شیرینی لادن- همراه: 09210361263
-
-
July 14th, 2015, 01:10
عضو انجمن
سرور از ایران - اسیاتک با هارد SSD و همچنین از انگلیس رپیدسوییچ با هارد SSD l موجود است. هر کدام نیاز داشتید ترافیک هم نامحدود هست.
سرور چه ایران و چه انگلستان ماهانه 50 تومان ارائه می شود. تحویل لینوکس فوری خواهد بود.
نمونه سایت هم موجود هست.
-
-
July 14th, 2015, 01:17
سلام دوست عزیز
هارد : 200 گیگابایتی
رم اختصاصی : 4 گیگابایت
پردازنده : دو هسته ای
پورت : 1 گیگابایت
دیتاسنتر : هتزنر آلمان
50,000تومان ماهانه
در خدمتیم تحویل فوری http://my.turkserver.org/ لازم بود تیکت ارسال کنید تا ساخته بشه واستون مجازی سازی هم vmware هست
به همراه نصب دایرکت ادمین و انجام تنظیمات اولیه
-
-
July 14th, 2015, 01:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fox999
رم حداقل دو ...
مشخصات پیشنهادی
رم بالاتر از دو گیگ
هارد بالاتر از 50
ssd مزیت
مجازی ساز KVM
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 100 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 89 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-