-
July 11th, 2015, 02:04
پاسخ : نحوه برداشتن روتر میکروتیک از سرور هتزنر

نوشته اصلی توسط
dakkeh20
یعنی به هیچ وجه نمیشه روتر رو برداشت و از پک /28 استفاده کرد ؟!
دوست عزیز، با توجه به اینکه دوستان جواب شمارو دادند، خواستم نظر شخصی بیان کنم و یک اطلاع رسانی کوچک داشته باشم،
روتری که معمولا روی سرور های هتزنر کانفیگ هست با شبکه ای که در وی ام ویر شما تنظیم شده سازگاری داره، برای برداشتن روتر 1 شما نیاز دارید به کلی شبکه ای که در وی ام ویر به عنوان سابنت تعریف شده را حذف کنید. پیشنهاد میشه اینکارو نکنید، اگه کندی احساس میکنید رم و پردازنده روتر را رزرو و آنلیمیت کنید، اگر هم برای هزینه میگید فک نکنم ارزششو داشته باشه که ابیوز های متعدد بیاد، اون هم سرور هایی مثل سرور هتزنر که آی پی های اون مثل گام پیشونی سفید مشخصه
-
تعداد تشکر ها از arkanet به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2015 02:04
# ADS
-
July 11th, 2015, 03:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arkanet
دوست عزیز، با توجه به اینکه دوستان جواب شمارو دادند، خواستم نظر شخصی بیان کنم و یک اطلاع رسانی کوچک داشته باشم،
روتری که معمولا روی سرور های هتزنر کانفیگ هست با شبکه ای که در وی ام ویر شما تنظیم شده سازگاری داره، برای برداشتن روتر 1 شما نیاز دارید به کلی شبکه ای که در وی ام ویر به عنوان سابنت تعریف شده را حذف کنید. پیشنهاد میشه اینکارو نکنید، اگه کندی احساس میکنید رم و پردازنده روتر را رزرو و آنلیمیت کنید، اگر هم برای هزینه میگید فک نکنم ارزششو داشته باشه که ابیوز های متعدد بیاد، اون هم سرور هایی مثل سرور هتزنر که آی پی های اون مثل گام پیشونی سفید مشخصه
ممنون از پاسخ شما .
بحث بنده برداشتن روتر برای استفاده از سابنت برای cpanel هست و تا اینجا دوستان نظرات مختلفی دادن و بنده همچنان سردرگم شدم .
در مورد هزینه مشکلی نیست ولی میخوام برای استفاده از cpanel و اضافه کردن آی پی روتر رو بردارم همین .
دوستان ک در هتزنر تخصص دارن ممنون میشم ک بنده رو راهنمایی بیشتری کنن .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
امکان برداشتن روتر وجود دارد و بر خلاف گفته یکسری دوستان که میفرمایند بدون روتر نمیشه استفاده کرد این موضوع صحیح نیست.فلسفه استفاده از روتر به خاطر فایروال هست.شما میتونید از خود کارت شبکه داخلی وی ام ویر به عنوان روتر استفاده کنید و میکروتیک را حذف کنید ولی انوقت گرفتار ابیوز های فراوان هتزر میشوید.جناب قمی عزیز دسترسی روتر را برای بنده ارسال کنید بنده هم یه نگاه به کانفیگ فایروال بندازم.
سلام خدمت جناب فقیه
بنده برای استفاده cpanel نیاز به سابنت دارم و فکر نمیکنم برای cpanel ابیوز یا اخطاری بیاد ؟
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
-
July 11th, 2015, 04:45
ببخشید که سوال میکنم، برای فروش هاست اس اس ال نیاز دارید سابنت اد کنید؟
ضمنا شما اگر تنها استفادتون از سرور اختصاصیتون سی پنل هست و سرور دیگه ای ندارید به دیتا سنتر بگید بجای وی ام ویر سنت او اس بریزه مشکلتون فک کنم برطرف شه
-
-
July 11th, 2015, 04:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arkanet
ببخشید که سوال میکنم، برای فروش هاست اس اس ال نیاز دارید سابنت اد کنید؟
ضمنا شما اگر تنها استفادتون از سرور اختصاصیتون سی پنل هست و سرور دیگه ای ندارید به دیتا سنتر بگید بجای وی ام ویر سنت او اس بریزه مشکلتون فک کنم برطرف شه
بله برای چند سایت و هر سایت آی پی اختصاصی و ssl مربوط به آی پی خودش .
نه حتمن به مجازی ساز نیاز داریم .
-
-
July 11th, 2015, 12:41
عضو انجمن
سلام
سابنت رو چک کنید داخل بلک لیست نباشه
بررخی سابنتهای هتزنر بلاک هستن و به همین خاطر ایمیل ها اسپم میشه
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2015, 12:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ra3ou1
سلام
سابنت رو چک کنید داخل بلک لیست نباشه
بررخی سابنتهای هتزنر بلاک هستن و به همین خاطر ایمیل ها اسپم میشه
سلام
ممنون از پاسختون ولی در پاسخ های قبلی ذکر شده این موارد بررسی شده و مشکلی بابت اسپم بودن آی پی نیست !
-
-
July 11th, 2015, 16:48

نوشته اصلی توسط
dakkeh20
بله برای چند سایت و هر سایت آی پی اختصاصی و ssl مربوط به آی پی خودش .
نه حتمن به مجازی ساز نیاز داریم .
خوب پس همون طوری کگه دوست خوبمون سکویا سرور گفت و من گفتم اقدام به برداشتن کنید، تنها تنظیمی که نیازه اینه که شبکه تعریف شده و گیت وی آی پا در شبکه اصلی وی ام ویر از Subnets به vm network تغییر کنه، اگر اشتباه گفتم دوستان راهنمایی کنید
-