نقل قول نوشته اصلی توسط arkanet نمایش پست ها
دوست عزیز، با توجه به اینکه دوستان جواب شمارو دادند، خواستم نظر شخصی بیان کنم و یک اطلاع رسانی کوچک داشته باشم،

روتری که معمولا روی سرور های هتزنر کانفیگ هست با شبکه ای که در وی ام ویر شما تنظیم شده سازگاری داره، برای برداشتن روتر 1 شما نیاز دارید به کلی شبکه ای که در وی ام ویر به عنوان سابنت تعریف شده را حذف کنید. پیشنهاد میشه اینکارو نکنید، اگه کندی احساس میکنید رم و پردازنده روتر را رزرو و آنلیمیت کنید، اگر هم برای هزینه میگید فک نکنم ارزششو داشته باشه که ابیوز های متعدد بیاد، اون هم سرور هایی مثل سرور هتزنر که آی پی های اون مثل گام پیشونی سفید مشخصه
ممنون از پاسخ شما .

بحث بنده برداشتن روتر برای استفاده از سابنت برای cpanel هست و تا اینجا دوستان نظرات مختلفی دادن و بنده همچنان سردرگم شدم .

در مورد هزینه مشکلی نیست ولی میخوام برای استفاده از cpanel و اضافه کردن آی پی روتر رو بردارم همین .

دوستان ک در هتزنر تخصص دارن ممنون میشم ک بنده رو راهنمایی بیشتری کنن .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sssoheil نمایش پست ها
درود

امکان برداشتن روتر وجود دارد و بر خلاف گفته یکسری دوستان که میفرمایند بدون روتر نمیشه استفاده کرد این موضوع صحیح نیست.فلسفه استفاده از روتر به خاطر فایروال هست.شما میتونید از خود کارت شبکه داخلی وی ام ویر به عنوان روتر استفاده کنید و میکروتیک را حذف کنید ولی انوقت گرفتار ابیوز های فراوان هتزر میشوید.جناب قمی عزیز دسترسی روتر را برای بنده ارسال کنید بنده هم یه نگاه به کانفیگ فایروال بندازم.
سلام خدمت جناب فقیه

بنده برای استفاده cpanel نیاز به سابنت دارم و فکر نمیکنم برای cpanel ابیوز یا اخطاری بیاد ؟