من نیازمند یه سرور مجازی با هارد یک ترابایت رم دو گیگ سی پی 2هسته پورت یک گیگ (پورت قوی باشه چون خیلی برام مهمه) پهنای باند نامحدود (نامحدود واقعی باشه و هیچ گونه حد و مرزی نداشتن باشه)
پشتیبانی خیلی خوبی هم داشته باشه (ایمیل، تیکت، پیامک)
دوستان لطفاً افر هاتون رو بفرستید.
قیمت تا 100هزار تومن در ماه، اولویت با قیمت پایین تر
من نیازمند یه سرور مجازی با هارد یک ترابایت رم دو گیگ سی پی 2هسته پورت یک گیگ (پورت قوی باشه چون خیلی برام مهمه) پهنای باند نامحدود (نامحدود واقعی باشه و هیچ گونه حد و مرزی نداشتن باشه)
سلام اینطور که پیداست در اولویت بندی صحبتی از کیفیت نکردین درست هست؟
ویرایش توسط teraserver : July 10th, 2015 در ساعت 21:55
سرور مجازی 2048 همراه 1 ترابایت هارد ماهانه - 120.000 تومان قابل ارائه میباشد XVPS | سرور مجازی | سرور اختصاصی| میزبانی وب| ثبت دامنه برای مشاهده سایر پلان ها اینجا کلیک کنید منابع اختصاصی – پنل تحت وب – قیمت مناست – بازگشت وجه در صورت نا رضایتی - آپتایم بالا
امکان تست سرویس/ سرور ها موجود میباشد
جهت دریافت سرور مجازی برای تست کیفیت و یا مشاوره رایگان با پشتیبانی در ارتباط باشید
ارتباط با بخش فروش و پشتیبانی (بر روی تصاویر کلیک نمایید)
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
و دوم اینکه به هر شرکت یا فردی اعتماد نمی کنیم
کشور میزبانی و مشخصات سرور اصلی هم مهم هستند
باسلام
شماره تماس بدهید برای مشاوره تماس گرفته شود.
افر مورد نظر شما از کشور فرانسه با امکانات مورد نظر شما وجود دارد.
لینک تاپیک در امضا موجود میباشد.
به همراه کانفیگ ویژه سایت دانلود.
با ما در تماس باشید
تماس در ساعات غیر اداری
09212751046
اداری
22344029
سلام
در صورتی که تا ۱۴۰ تومان بهتونید هزینه کنید بنده سرویس از LeaseWeb هلند با پورت ۲ گیگابیت نامحدود تقدیمتون میکنم و یکی از مزایایی که داره اینه که از راید ۱۰ سخت افزاری بهره میبریم و در صورت سوختن هارد اطلاعات شما از بین نخواهد رفت