شما ببینید ما با چه افرادی سر و کار داریم. درسته که در ایران نه قانونی برای حمایت از کپیرایت وجود داره و نه نظارتی روی فعالیت سایتها (بجز مواردی که به نحوی به سیاست مربوط میشند). اما نباید بذاریم هر بچهای که دستش به کیبورد میرسه وضعیت ما رو از این بدتر بکنه. من حاضر بودم پولی که اینها از فروش غیر قانونی افزونهها بدست میارند رو بهشون بدم تا این کار رو کنار بذارند. اینها هنوز نمیدونند کاریکه انجام میدند در خارج از ایران بازتاب ناخوشایندی داره و نتیجهاش تنها محرومیت بیشتره.
من با اینکه اون سایت محبوبترین سایت جهان بشه مشکلی ندارم (اگرچه یک مقدار خندهدار هست). اگه فعالیت سالمی داشته باشند همه راضی هستند. قبلاً پوستههایی رو که ما بصورت اختصاصی برای مشتریانمون طراحی کردیم میفروختند و الان اونها رو رایگان منتشر میکنند. ما به این مسائل عادت کردیم و میتونیم حقمون رو پس بگیریم اما وقتی «ایرانی» رو در سایتهای خارجی خراب میکنند و اونها هم متقابلاً ip ایران رو میبندند چکار میتونیم بکنیم؟!
اینها هنوز تو جو بچگانه «سایت کی بهتره؟» سیر میکنند. حرف زدن باهاشون خیلی سخته (حداقل برای من). چون هر چیزی بگی فکر میکنند «دشمن»شون هستی و میخوای سایتشون «برنده» نشه!!