من چیزی جز این از این قسمت جمله برداشت نمی کنم به هر روی دوست ندارم تاپیک منحرف شود ، لطفا دوستان اعلام کنند کدام پلان مشکلی با ESXi ندارد ؟در حد یک دیتاسنتر
موفق باشید .
من چیزی جز این از این قسمت جمله برداشت نمی کنم به هر روی دوست ندارم تاپیک منحرف شود ، لطفا دوستان اعلام کنند کدام پلان مشکلی با ESXi ندارد ؟در حد یک دیتاسنتر
موفق باشید .
Q9550 - 8 gig ram , 2x 500 hdd
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
1 - بحث در مورد سایت رو تموم کنید !
2 - مستر جواد بحث ما در مورد شبکه خود دیتاسنتر هست ، یعنی من این همه سوال پرسیدم هیچ کدوم رو متوجه نشدید ؟
3 - اگر مشکل شناختن کارت شبکه باشه که ربطی به خود شبکه نداره ، چند راه هست که میشه این مورد رو حل کرد
4 - وی پی اس پرشیا ، شما الان این سرور رو که گرفتید بدون مشکل esx نصب شد ؟ یا درخواست کارت شبکه اضافی و سازگار کردید ؟
پ.ن. : اجازه بدید یک تاپیک هم به نتیجه برسه ، منحرف نکنیدش !
پ.ن. : از مدیران هم درخواست میکنم تاپیک رو به محل مناسب انتقال بدند ، داخل بخش آموزشی زده شده !
ویرایش توسط TukaNet : August 12th, 2010 در ساعت 11:07
Esx نیست . Esxi هست . بله بدون مشکل بالا آمدند . کارت شبکه اضافی هم درخواست نکردیم .
اگه esxi نصب شده پس esx هم حتما نصب میشه
مشکلی با شبکه دیتاسنتر نداشتید ؟ ( قضیه مک و ... )
نه اینجا mac آدرسی نیست
دوستان عزیز. سوالات اکثرا تکراری میشند. امکانش هست یکی از دوستان بیاد و نظر کلی رو همراه با کمی و کاستی ها و نقاط قوت این دیتا سنتر شرح بده ؟
گروه نرم افزاری P30DAY
با سلام من یه مقدار دیر رسیدم به این تاپیک و از قافله عقب موندم.
لازم می دونم یه سری اطلاعات کلی در مورد این دیتاسنتر همونطور که دوست خوبمون درخواست کردن بگم:
نقاط قوت:
1-قیمتهای استثنائی این دیتاسنتر که من هیچ جای دیگه همچین سرورهایی با این و قیمت و شرایط ویژه ندیدم مخصوصا الان که دیگه سرورهای Xeon با قیمتهای واقعاً استثنائی قرار داده.
2- پشتیبانی واقعاً عالی این دیتاسنتر که واقعاً منو شگفت زده کرد و دانلود ورایت هر گونه سی دی مورد نیاز وب مستر و ارائه KVM در مواقع اضطراری و توانایی مونت کردن هر ISO به صورت آنلاین.
3- ارائه پورت 1 گیگ نیمه اختصاصی با قیمت بسیار پایین و 5 TB پهنای باند ماهیانه و قیمت هر عدد Ip 0.14 یورو!!!
4- عدم بلاک کردن آیپی اصلی و ثانویه سرور به علت Spam و تنها باز کردن تیکت توسط دیتاسنتر و ارائه 8 ساعت زمان برای اعلام رفع مشکل از سوی کاربر و بلاک شدن IP اصلی سرور در صورت Phishing سنگین از سوی کاربر جهت رفع مشکل( در این حالت در محیط نرم افزارهای ESX و Citrix وی پی اس ها همچنان به اینترنت دسترسی داشته و تنها IP اصلی بلاک می شود(Brdiged Mode) ).
5- امکان نصب و پیکربندی Citrix بر روی کلیه سرورهای این شرکت و ESX بر روی سرورهای Xeon این شرکت بر اساس کارت شبکه اینتل و فعال بودن حالتهای Brdiged Mode و Routed Mode در کلیه سرورها و قطعات شبکه این دیتاسنتر بر خلاف دیتاسنتر Hetzner.
6- امکان نصب کلیه اسکریپتهای نال شده بر روی سرورهای این دیتاسنتر.
7- داشتن کنترل پانل کاربری جهت مانیتور کرن، مشاهده پهنای باند استفاده شده توسط هر IP ، ریست اظطراری سرور و ....
نقاط ضعف:
1- عدم امکان استفاده و Route کردن Ip های خارج از محدوده و استفاده غیر مجاز از آیپی
2- داشتن داون تایم اگرچه به صورت نامحسوس و تصادفی که در هر دیتاسنتری ممکن است رخ دهد.
در کل من امتیاز 10/8 میدم به این دیتاسنتر و یکی از دیتاسنترهای خوب با پشتیبانی عالی، رم بسیار بالا و قیمتهای استثنائی می باشد.
ویرایش توسط IranSpace : August 18th, 2010 در ساعت 19:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)