نقل قول نوشته اصلی توسط spsgorgan نمایش پست ها
با سلام
خیر دوست من. یکم پروسه تائیدشون سختگیرانه هست اما با ایرانیان مشکلی ندارند.

- - - Updated - - -

آنلاین نیک در اصل هندی هست و مشکلی ندارد. با توجه به نوع پرداخت هم مشکلی نداشتیم باهاشون
اکانت ریسلری من سال ۲۰۱۰ در این شرکت ایجاد شده و فکر میکنم سال ۲۰۱۲ بود که به دلیل تحریم whois کلیه دامنه‌هایی که توسط ما ثبت شده بود رو از ایران به افغانستان تغییر دادند.
اینکه در نگاه اول این شرکت حساسیت زیادی به خرج نداده و مثل ریسلرکلاب عذر ما را نخواست دلیل بر این نیست که این شرکت شامل تحریم نیست. ما اگه همچنان براشون پرداخت کنیم باز هم مشکلی ندارند و ادامه میدن ولی خودمون این ریسک رو قبول نمیکنیم. هر چند تخفیفات بسیار خوبی هم ازشون داریم.
هدف از بیان این مساله این بود که شما از چاله توی چاه نیفتید و همینطور مشتری‌ها ....
این هم صحبتی که من الان با ساپورت آنلاین‌نیک داشتم. قابل توجه اینکه کل این متن رو آماده داشت و کپی پیست کرد (طی ۳ ثانیه جواب داد)

Bruce
OnlineNic is US based company

Bruce
We are sorry to tell you that OnlineNIC as a America company have to obtain U.S. embargoes or trade sanctions (these embargoed and sanctioned countries are: Cuba, North Korea, Iran, Sudan, and Syria

But we are welcome the customer from other countries except for the above countries.

Your understanding will be highly appreciated.