نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: راهنمایی برای انتخاب سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن softlayer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,313
    تشکر شده در
    1,105 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای انتخاب سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedmj نمایش پست ها
    1200 مگاهرنز در هر هسته جناب. ضرب در تعداد هسته نمایید...
    توجه داشته باشید که مصرف این اسکریپت به شکلی هست که ممکن هست کل این میزان پردازنده رو درگیر کنه
    از سویی هم سرورهای دیتاسنتر میزبان شما (ovh) اکثرا سرورهای 4 الی 6 هسته هستند.
    با این عمل مقدار چشمگیری از مجموع پردازنده شما اشغال میشه و با سایر کاربرانتون به مشکل بر میخورید
    مگر اینکه سرور رو بین چند کاربر تقسیم بندی کنید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ms96 نمایش پست ها
    شبکه های اجتماعی که 3 ماه شروع به کار کرده شما بفرمایید چند کاربر ثبت نام شده داره چند کاربر آنلاین؟ اون سرور مجازی با مشخصات ذکر شده حداکثر چه تعداد کاربر آنلاین میتونه ساپورت کنه؟ بیش تر از 200 نفر آنلاین همزمان داره؟ نه ما میگیم 500 تا (عدد خیلی بزرگیه ) شما میفرمایید مصرف ترافیک !!! دوست من بیشتر از 10 ترابایت مصرف ترافیک داره ؟ 20 ترابایت ؟ 30 ترابایت ؟ فکر نمیکنم بیش تر از 30 ترابایت باشه. پس یعنی 100Mbps از پورت سرور رو در حال مصرف هست. دیگه ما همه ارقام رو اینقدر بالا گرفتیم که هاستینگ هایی که 500تا سایت میزبانی میکنند روی یک سرور همچین ترافیک در طول ماه شاید مصرف نکنن . پس هنوز یک دهم پورت یک گیگابیت مصرف نشده. دوست من چرا اصرار به ادامه اشتباهتون دارید. راهنمایی اشتباه ایشون رو به گمراهی میبره. دیگه اعتمادی به کسی نداره.

مهندس این مملکت اگه هستی.درسی به نام اقتصاد مهندسی خوندی. خلاصه این درس اینه که شما هزینه درست برای داشتن کیفیتی مناسب بکنی. نه هزینه گزاف. بله ایشون اگه سرور اختصاصی بگیره همه چیش درست میشه. ولی میتونه با هزینه خیلی پایینتر مشکلشو حل کنه.

روی صحبت من این بود که یک سرور مجازی هاستینگ برای افت سرعت لود وب سایت هیچ کاری به پورت سرور نداره و این یک اشتباه محض هست که شما این چنین فکر میکنید. فقط و فقط منابع و کانفیگ نادرست باعث کندی سرعت میشه.
    دکمه تشکر وجود نداره در حال حاضر وگرنه به همون اکتفا میکردم.
    در رشته مهندسی نرم افزار تا مقطع ارشد درسی به اسم اقتصاد مهندسی بنده نداشتم فکر میکنم در رشته صنایع چنین درسی وجود داره که از خوش شانسی شما بوده و به مبحث ما کاملا بی ارتباط هست.
    در هر صورت من از شما عضر خوهی میکنم، بنده تا حد ممکن سعی میکنم با افراد این انجمن بحث نکنم چه علمی و چه غیر علمی چرا که در نهایت همگی به توهین ختم میشه متاسفانه.
    شما هم به عنوان یک مهندس بهتر هست نظر خودتون رو انعکاس بدید انجمن محل تجمع و تبادل نظر و کمک کردن به یکدیگر هست.
    موفق باشید
    ویرایش توسط softlayer : July 10th, 2015 در ساعت 00:35
    فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
    بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی

WWW.MAHTAONLINE.IR

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)