نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: نسخه MyBB 1.6 و کامل ترین و دقیق ترین فارسی ساز MyBB 1.6

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید SMSBAZ آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    13 پست

30 پاسخ : نسخه MyBB 1.6 و کامل ترین و دقیق ترین فارسی ساز MyBB 1.6

دوستان سلام . من قبل از اینکه با مای بی بی ایران و مای بی بی هلپ آشنا بشم یکی از کاربران مای بی بی ساپورت بودم که حرف اول رو میزد توی ایران . یادم میاد اون زمان مای بی بی هلپ با مای بی بی ساپورت مشکل داشت و هر دفعه سر یک موضوع بیخود جنجال بزرگی به راه می انداخت تا جایی که همه دیدن سرنوشت مای بی بی ساپورت چی شد ؟

بعد از مدتی علیرضا مای بی بی ایران رو استارت کرد و من خودم از روز اول شاهد بودم که فقط به نیت جمع آوری و مرتب کردن اطلاعات و آموزش ها مای بی بی پارسی این راه رو رفت تا همه ی دوستان و کاربران بتونن اطلاعات مورد نیاز خود رو پیدا کنن و در کار خود پیشرفت داشته باشن . و دیدیم که همه از روز اول از این سایت راضی بودن و طرفداران واقعا زیادی پیدا کرد .

چند جمله ای هم با آقای سعید غلامیان دارم بنیانگذار مای بی بی هلپ :

جناب غلامیان من خودم چندین بار از سایت شما به علت یک درخواست محروم شدم و اون درخواست چی بود ؟ فقط یک سوال .
    من از آقای غلامیان پرسیدم که آیا پلاگین مدیریت مالی شما فروشی هست و من چگونه میتونم این پلاگین رو داشته باشم که در جواب دیدم :

حساب کاربری شما در تالار مسدود گردیده است. دلیل مسدودیت: تبلیغات منفی
    موعد باز شدن حساب کاربری: هرگز

بعد نکته دوم اینکه که بارها در چندین جای دیگه هم گفتم شما که مای بی بی ایران رو به نقض کپی رایت و استفاده و فروش غیرقانونی محکوم کردید آیا میشه بگید ویندوزی که بر روی کامپیوتر شما نصبه قانونی هست و به قیمت 210 دلار خریداری شده یا یک کپی غیرقانونی هست ؟

شما در پروفایلتون نوشته بودید که علاقه به برنامه نویسی پیدا کردید و ادامه دادید . آیا برنامه های مورد نیاز به برنامه نویسی که تا جایی که من میدونم با مکملهاش مبلغ بالایی داره رو اورجینال خریداری کردید یا با یک کلیک ساده دانلود کردید . حالا بگذریم .

من اینجا خواهشی دارم و اینه که آقای غلامیان شما حتی در میان کاربران سایت خودتون محبوب نیستید و فکر به جای اینکه بیشتر به فکر کاربران سایتتون باشید بیشتر به فکر طراحی اون دکمه دلار سبز رنگ هستید که بتونید محصولات رو قیمت گذاری کنید .

لطفا به خاطر حفظ شخصیت خود دیگر به دنبال جنجال و ایجاد تنش نباشید و راه نیوفتید و هر جا پستید میبینید بیایید و اون پست رو به حاشیه ببیرید .

دوستان خودشون قضاوت کنن . به نظر من این موضوع بی ارزش هست و اگه کسی دیگه پست نزنه در ادامه آقای سعید غلامیان خواهد فهمید که حرفهاش روی کاربران مای بی بی تاثیری نداره و خود کاربران میفهمن که کدوم پشتیبانی به خاطر کاربران و کدوم پشتیبانی به خاطر $ ایجاد شده .

با تشکر فراوان کوچکترین عضو از جامعه بزرگ استفاده کنندگان مای بی بی
    ویرایش توسط SMSBAZ : August 10th, 2010 در ساعت 01:59

2. تعداد تشکر ها ازSMSBAZ به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)