--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
پاسخ : نسخه MyBB 1.6 و کامل ترین و دقیق ترین فارسی ساز MyBB 1.6
دوستان سلام . من قبل از اینکه با مای بی بی ایران و مای بی بی هلپ آشنا بشم یکی از کاربران مای بی بی ساپورت بودم که حرف اول رو میزد توی ایران . یادم میاد اون زمان مای بی بی هلپ با مای بی بی ساپورت مشکل داشت و هر دفعه سر یک موضوع بیخود جنجال بزرگی به راه می انداخت تا جایی که همه دیدن سرنوشت مای بی بی ساپورت چی شد ؟
بعد از مدتی علیرضا مای بی بی ایران رو استارت کرد و من خودم از روز اول شاهد بودم که فقط به نیت جمع آوری و مرتب کردن اطلاعات و آموزش ها مای بی بی پارسی این راه رو رفت تا همه ی دوستان و کاربران بتونن اطلاعات مورد نیاز خود رو پیدا کنن و در کار خود پیشرفت داشته باشن . و دیدیم که همه از روز اول از این سایت راضی بودن و طرفداران واقعا زیادی پیدا کرد .
چند جمله ای هم با آقای سعید غلامیان دارم بنیانگذار مای بی بی هلپ :
جناب غلامیان من خودم چندین بار از سایت شما به علت یک درخواست محروم شدم و اون درخواست چی بود ؟ فقط یک سوال .
من از آقای غلامیان پرسیدم که آیا پلاگین مدیریت مالی شما فروشی هست و من چگونه میتونم این پلاگین رو داشته باشم که در جواب دیدم :
حساب کاربری شما در تالار مسدود گردیده است. دلیل مسدودیت: تبلیغات منفی
موعد باز شدن حساب کاربری: هرگز
بعد نکته دوم اینکه که بارها در چندین جای دیگه هم گفتم شما که مای بی بی ایران رو به نقض کپی رایت و استفاده و فروش غیرقانونی محکوم کردید آیا میشه بگید ویندوزی که بر روی کامپیوتر شما نصبه قانونی هست و به قیمت 210 دلار خریداری شده یا یک کپی غیرقانونی هست ؟
شما در پروفایلتون نوشته بودید که علاقه به برنامه نویسی پیدا کردید و ادامه دادید . آیا برنامه های مورد نیاز به برنامه نویسی که تا جایی که من میدونم با مکملهاش مبلغ بالایی داره رو اورجینال خریداری کردید یا با یک کلیک ساده دانلود کردید . حالا بگذریم .
من اینجا خواهشی دارم و اینه که آقای غلامیان شما حتی در میان کاربران سایت خودتون محبوب نیستید و فکر به جای اینکه بیشتر به فکر کاربران سایتتون باشید بیشتر به فکر طراحی اون دکمه دلار سبز رنگ هستید که بتونید محصولات رو قیمت گذاری کنید .
لطفا به خاطر حفظ شخصیت خود دیگر به دنبال جنجال و ایجاد تنش نباشید و راه نیوفتید و هر جا پستید میبینید بیایید و اون پست رو به حاشیه ببیرید .
دوستان خودشون قضاوت کنن . به نظر من این موضوع بی ارزش هست و اگه کسی دیگه پست نزنه در ادامه آقای سعید غلامیان خواهد فهمید که حرفهاش روی کاربران مای بی بی تاثیری نداره و خود کاربران میفهمن که کدوم پشتیبانی به خاطر کاربران و کدوم پشتیبانی به خاطر $ ایجاد شده .
با تشکر فراوان کوچکترین عضو از جامعه بزرگ استفاده کنندگان مای بی بی
ویرایش توسط SMSBAZ : August 10th, 2010 در ساعت 00:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)