-
چند سوال در باره WHMcs
سلام خدمت شما دوستان عزیز
من چند سوال در باره whmcs داشتم ممنون میشم پاسخ بدید ...
1- آیا میشه برای پشتیبان ها سطح دسترسی های مختلف تعیین کرد !؟ یعنی مثلا تیکت هایی که برای بخش 1 میره رو فقط مسئول بخش 1 ببنه و تیکت هایی که به بخش 2 میره رو فقط مسئول بخش 2 ...
2 - آیا امکانش هست صفحاتی رو در اون ایجاد کرد و در اون چنتا عکس و توضیحات قرار داد ؟! و امکان استفاده از html رو هم دارا باشه ؟! (در قالب خود صفحه)
3 - آیا امکانش هست فیلد های مربوط به عضوت را کمتر کرد برخی از فیلد هارو نیز حذف کرد ؟!
تشکر ...
-
-
July 9th, 2015 14:29
# ADS
-
پاسخ : چند سوال در باره WHMcs
1 - بله میشه
2 - متوجه منظورتون نشدم دقیقا ! اما کار نشد ندارد
3 - مسلما بله
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
hamra
1 - بله میشه
2 - متوجه منظورتون نشدم دقیقا ! اما کار نشد ندارد
3 - مسلما بله
منظورم دقیقا همون بخش هایی که میان توش آموزش قرار میدن بعضی از هاستینگا هست حالا میخوام من برای کارای دیگه از اون بخش ها استفاده کنم که نیاز به قرار گیری عکس و html در اون هست ...
-
-

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
منظورم دقیقا همون بخش هایی که میان توش آموزش قرار میدن بعضی از هاستینگا هست حالا میخوام من برای کارای دیگه از اون بخش ها استفاده کنم که نیاز به قرار گیری عکس و html در اون هست ...
عرض ادب
بخش knowledgebase یا همون بخش آموزش از داخل مدیریت کنترل میشه و دارای ویرایشگر هست که میتونید هنگام نوشتن یا قرار دادن محتوا ، ویرایشگر رو غیرفعال کرده و کد html خودتون رو قرار بدید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از rezaserver به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بله میشه
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
سلام
1- بله
2- بله
3- بستگی داره. ممکنه برخی نیاز به تغییرات در هسته داشته باشه که باید در هر نسخه جدید که بیرون بیاد اعمال کنید. (از طرف دیگه هم تمام فایلهای هسته به صورت انکد شده هستن که باید هر بار دیکد کنید)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
تمامی مواردی که فرمودید امکان پذیر است و همچنین تمامی آموزش های مرتبط با سوالات شما در همین انجمن وجود دارند.
1: کافیست به بخش تنظیمات دپارتمان whmcs رفته و سطح دسترسی را برای کاربر یا غیر کاربر تعریف نمایید.
2: میتوانید از بخش اطلاعیه ها استفاده نمایید.
3: این مورد از طریق تنظیمات متفرقه موجود در بخش تنظیمات اصلی و همچنین با توجه به آموزش های موجود از طریق کد های whmcs امکان پذیر است.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید