نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

موضوع: @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mohammadali3517 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    208
    تشکر شده در
    172 پست

پیش فرض پاسخ : @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها
    ببینید من الان کارمند شرکتی هستم که موفق هم هست نامی هم نخواهم برد چون شرط اول تیم مدیریتی (بله درست گفتم مدیر نه تیم مدیریتی) این بود سایت و برند رو تو هیچ انجمنی نکشید چون فنا خواهیم شد.
    در این شرکت وقتی نیرو میخوان بگیرند. آگهی میزنند تعداد زیادی میاند به این دقت میکنند که اون فرد چقدر هوش و ذکاوت داره و بعد بررسی میکنن چقدر روحیه کار تیمی داره اگر اوکی بود تخصص هم نداشت ازش یک ضمانت محضری کلفت میگیرند و آموزش 3 ماه با حقوقی در حد کرایه و پول تو جیبی وقتی را افتاد کم کم کار رو میدن دستش و بعدها درصدی هم بهش مین که نمک گیرش کنن و همون فرد جونش رو برای شرکت میده ولی در اوایل چون شرط شده باید 5 سال کار کنه یا 20 میلیون ضرر بده بابت ترک کار با این ترس میمونه. و بعدها با محبت و احترام پاگیرش میکنند که بدون ضمانت هم میموند.
    اشتباه ماها اینه فکر میکنیم باید یک نفر حرفه ای و.. بیاد بگه من همه چی بلدم اینم کارم + بقول شما بخاطر نامشخص بودن بازار ریسک نمیپزیریم و میگیم نه کرایه دفتر در نیاد نه ....
    چند نفر پول خرید سرور رو دارند؟ ولی چند نفر جرات کردند سرور رو بخرند و کولو کنند این اسمش جزء عدم ریسک پذیری چی میتونه باشه؟؟؟
    سرمایه گذار از روز اول فکر میکنه متخصص نوکر دم خونه باباشه
    و متخصص فکر میکنه تو دنیا فقط و فقط خودش این کار رو بلده این میشه که ................
    شرمنده
    من زیاد پست ها رو نخوندم
    اول باید قانون باشه
    شرکتی مثل هاست ایران مشتری های خاص خودش رو داره
    ولی مثلا یکی از اعضای عادی انجمن بیاد دیتاسنتر خونگی راه بندازه و بعد بخواد مثلا هاستینگ راه بندازه چقد سود داره؟
    جدا فکر کنین با این چیز های هاستینگ نامحدود 500 ت سالانه چه قد میتونه واسش سود داشته باشه
    چند روز پیش باهام تماس گرفتن گفتن باید بیای هاستینگتو ثبت کنی حالا هاستینگ من کیا روش هستن چند تا از مشتری هام که ازم اسکریپت گرفتن عمومی هم نیست فقط به خاطر اینکه ایران هست سرور ها باید ثبت کنی وگرنه....
    من الان خیلی ها رو میشناسم بالای 200 مشتری عمومی دارن ولی تا الان هاستینگی ثبت نکردن....
    یا قانون نیست یا اگر بخواد اجرا شه حداقل دو نسل بعد از ما کامل میشه.....

2. تعداد تشکر ها از mohammadali3517 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)