نوشته اصلی توسط
starting
ببینید من الان کارمند شرکتی هستم که موفق هم هست نامی هم نخواهم برد چون شرط اول تیم مدیریتی (بله درست گفتم مدیر نه تیم مدیریتی) این بود سایت و برند رو تو هیچ انجمنی نکشید چون فنا خواهیم شد.
در این شرکت وقتی نیرو میخوان بگیرند. آگهی میزنند تعداد زیادی میاند به این دقت میکنند که اون فرد چقدر هوش و ذکاوت داره و بعد بررسی میکنن چقدر روحیه کار تیمی داره اگر اوکی بود تخصص هم نداشت ازش یک ضمانت محضری کلفت میگیرند و آموزش 3 ماه با حقوقی در حد کرایه و پول تو جیبی وقتی را افتاد کم کم کار رو میدن دستش و بعدها درصدی هم بهش مین که نمک گیرش کنن و همون فرد جونش رو برای شرکت میده ولی در اوایل چون شرط شده باید 5 سال کار کنه یا 20 میلیون ضرر بده بابت ترک کار با این ترس میمونه. و بعدها با محبت و احترام پاگیرش میکنند که بدون ضمانت هم میموند.
اشتباه ماها اینه فکر میکنیم باید یک نفر حرفه ای و.. بیاد بگه من همه چی بلدم اینم کارم + بقول شما بخاطر نامشخص بودن بازار ریسک نمیپزیریم و میگیم نه کرایه دفتر در نیاد نه ....
چند نفر پول خرید سرور رو دارند؟ ولی چند نفر جرات کردند سرور رو بخرند و کولو کنند این اسمش جزء عدم ریسک پذیری چی میتونه باشه؟؟؟
سرمایه گذار از روز اول فکر میکنه متخصص نوکر دم خونه باباشه
و متخصص فکر میکنه تو دنیا فقط و فقط خودش این کار رو بلده این میشه که ................