سلام .
تا حالا فکر کردید چرا بعضی وبلاگ ها پس از گذشت چندین ماه و گاه حتی چندین سال باز مخاطبان زیادی ندارند یا مخاطبان دائمی ندارند اما برخی وبلاگ ها در زمان بسیار کم مخاطبان زیادی دارند ؟
امروز میخوام از یک تکنیک خاص وبلاگ نویسی برای شما پرده برداری کنم
با من همراه باشید…
شاید تا الان مطالب زیادی گذاشته باشید و حس کنید کسی به مطالب شما اهمیت نمیده و برای کسی مهم نیست ؟
اما شاید مشکل کار جای دیگه باشه . بیاید یکم بیشتر صحبت کنیم
قبل از هرچیز باید به این نکته توجه کنید که باید سرفصل ها و عناوین قدرتمند و جذابی انتخاب کنید
خب حالا که یک عنوان خوب انتخاب کردید وقتشه شروع به نوشتن محتوا کنید
اما نه هر چیزی !
چرا خیلی از ماها فکر میکنیم مطالب ما باید درست باشه و برای موتورهای جستوجو اهمیت داشته باشه ؟ یعنی مطالب مارو گوگل باید بخونه ؟
اگه از من بپرسید میگم نه ! و حتی میگم گور بابای گوگل
گوگل مگه چیه ؟ بابا مخاطبا رو میفرسته به وبلاگ ها و وبلاگ شما
اما اگه مطالبت فقط برای گوگل باشه مسلما مخاطب میذاره و میره . پس چکار کنیم ؟
خب کاری نداره . به جای اینکه بیایم کتابی و قلمبه سلمبه مطالبمون رو برای کاربر بنویسیم و سعی کنیم ، تصور کنیم مطلبی که در حال بیان هستیم مخاطب هم روبه رویمان ایستاده و داره مستقیما به حرفامون گوش میده و باید طوری توضیح بدیم که حتما بفهمه نه اینکه فقط ی صفحه سیاه کنیم همین
اما در این بین یک نکته مهم هست که این همه مطلب نوشتم تا به اون برسم !
مطلب ما نباید فقط جنبه آموزشی و یک طرفه داشته باشه . تا حالا دقت کردید وبلاگ های موفق چه ویژگی دارند ؟ تا حالا بهش فکر کردید ؟
اگه دقت کنید وبلاگ های موفق دو سویه هستند .یعنی حین نوشتن مطالبشون از کاربراشون هم سوال میکنند
شاید چیز ساده ای باشه مثلا بیایم بپرسیم :
آیا فلان چیزی که آرزوی من بودی آیا برای شما هم مهم بوده ؟ آرزوتون بوده و…. ؟
یا
آیا میخواید زمان بیشتری در مورد فلان چیز بذارید یا آیا شما هم تجربه فلان چیز رو داشتید و…
و از این قبیل سوالات که ذهن کاربر رو درگیر کنه و کاربر حس کنه مدیر وبلاگ به کاربرش اهمیت میده و مطالبش رو برای اون مینویسه و در آخر هم حتی از من کاربر سوال میکنه و نظرمو میپرسه
شاید این خیلی چیز ساده ای باشه
اما بیاید شما هم امتحان کنید این ترفند کوچولو و شیرین رو
ببینید آیا واقعا وضع بلاگتون تغییر میکنه یا نه ؟
راستی شما هم نظر و تجربتون رو در این باره با ما در میون بذارید و بگید ایا از این ترفند استفاده میکنید یا خیر ؟ اگه بله چه نتیجه ای داشته ؟
لطفا تجربیاتتون رو با ما در میون بذارید…
منبع : iweb7.ir
http://iweb7.ir/a-simple-way-to-get-...-for-blog.html