من خیلی هارا دیدم که شاکی بودن.. حالا بنده امدم به ایشون اعتماد کردم که ازشون وی پی اس گرفتم و پول بنده را خواردن همچنان درحال فعالیت هستند بنده را هم از وب سایت اخراج کردن که وارد نشم...
الان شما فرض کن من اینجارا پیدا کردم تازه امدم یک سایت بزنم یکی میاد این طوری کلاه برداری میکنه دیگه پا اینجا نمیزارم و به کسی اعتماد نمیکنم.
----
حرف شما درسته اشتباه از بنده بود اما خوب تجربه بدی شد الان دیگه نمیتوانم به هرکسی اعتماد کنم.ایشان نه شماره درست حسابی دارن نه قالب خوبی جالبه تست رایگان میدن بعد از پرداخت پول..
یا قوانین را الکی عوض میکنن،شما ماشین بخری مشکل داشته باشه یا درست میکنن رایگان یا عوض یا پس میدن ایشان گفتن در قوانین ما نیست در صورتی که اصلا هیچی ذکر نکردن بعد گفتن ما سرور کانیگ شده را پس نمیگیریم
خوب شما بگید سرور کانفیگ شده میگه نباید همه چی تنظیم باشه؟ به من تحویل دادن بعد لینک آموزش که این فایل را اینجا بریز و این را اینجا این را تغییر بده تا کانفیگ بشه و کرا کنه :\
گرون هم بود 40 تومان گرفتن در صورتی که جای دیگه با 20تومان بهتر را ارائه میدادن و مطئم بودیم خوب بود نمونه جوان سرور ،اما گفتم بزار ببینم کیا میدن همچین اول امد گفت ما تظیمی میدهیم خوبه حرف نداره خودمان فروشنده وی پی ان هستیم و... دیگه ما گرفتیم جابله بعدش گفتن نه vpsgorup - ***grup گفتن نه برای ما نیست

اول برای اینابود بعد از پرداخت دیگه نبود