نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

موضوع: @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    573
    تشکر تشکر شده 
    386
    تشکر شده در
    342 پست

پیش فرض پاسخ : @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

نقل قول نوشته اصلی توسط hostorder نمایش پست ها
    دوست عزیز نخریده به مردم توهین میکنید؟که کلابر دار هستند!!!
    من خیلی هارا دیدم که شاکی بودن.. حالا بنده امدم به ایشون اعتماد کردم که ازشون وی پی اس گرفتم و پول بنده را خواردن همچنان درحال فعالیت هستند بنده را هم از وب سایت اخراج کردن که وارد نشم...
    الان شما فرض کن من اینجارا پیدا کردم تازه امدم یک سایت بزنم یکی میاد این طوری کلاه برداری میکنه دیگه پا اینجا نمیزارم و به کسی اعتماد نمیکنم.
    ----
    نقل قول نوشته اصلی توسط filtersms نمایش پست ها
    همه که کلاهبردار نیستن دوست عزیز بعضیا نماد دارن که چیز خوبیه بعضیا ندارن ولی شما میتونی از یک طریق تشخیص بدید شما کیفیت پشتیبانی و کیفیت قالب سایت رو ملاک قرار بدید یک وبلاگ یا یک سایت کوچک با یک قالب زشت و انواع تبلیغات پاپ آپ و... خب این معلومه کلاه برداره ولی یک سایت شیک با پشتیبانی خوب و حالا اگه بود نماد ، خب معلومه که نیست سایت هایی معمولی دانلود فیلم مثل مای کره مثل ایران فیلم ، برای دانلود باید یک هزینه ی اشتراک بپردازید خب اینا نماد ندارن ، اما کلاه بردار نیستن چون قالب با کیفیت و پشتیبانی با کیفیت دارن حالا یک سایت یا یک وبلاگی که خودشو جای سایت جا زده با یک قالب بد و انواع تبلیغات لاغری و چاغی و پاپ آپ و... به نظر شما قابل اعتماده ؟ حتی اگه یک اسم زیبا برای دامنه اش داشته باشه :| دوست گلم ، آدم قبل از هر کاری باید فکر کنه و عقل رو به کار بندازه و تحقیق کنه نه این که همون اول بسم الله هر کس گفت اقا هزار تومان بیا این ور بازار آدم با کله بره اونور بازار مرسی از شما و با عرض پوزش ^__^
    حرف شما درسته اشتباه از بنده بود اما خوب تجربه بدی شد الان دیگه نمیتوانم به هرکسی اعتماد کنم.ایشان نه شماره درست حسابی دارن نه قالب خوبی جالبه تست رایگان میدن بعد از پرداخت پول..
    یا قوانین را الکی عوض میکنن،شما ماشین بخری مشکل داشته باشه یا درست میکنن رایگان یا عوض یا پس میدن ایشان گفتن در قوانین ما نیست در صورتی که اصلا هیچی ذکر نکردن بعد گفتن ما سرور کانیگ شده را پس نمیگیریم
    خوب شما بگید سرور کانفیگ شده میگه نباید همه چی تنظیم باشه؟ به من تحویل دادن بعد لینک آموزش که این فایل را اینجا بریز و این را اینجا این را تغییر بده تا کانفیگ بشه و کرا کنه :\
    گرون هم بود 40 تومان گرفتن در صورتی که جای دیگه با 20تومان بهتر را ارائه میدادن و مطئم بودیم خوب بود نمونه جوان سرور ،اما گفتم بزار ببینم کیا میدن همچین اول امد گفت ما تظیمی میدهیم خوبه حرف نداره خودمان فروشنده وی پی ان هستیم و... دیگه ما گرفتیم جابله بعدش گفتن نه vpsgorup - ***grup گفتن نه برای ما نیست اول برای اینابود بعد از پرداخت دیگه نبود

2. تعداد تشکر ها از AHF-victory به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)