نقل قول نوشته اصلی توسط filtersms نمایش پست ها
به نظر من اعتراض نکنید

اگه بخواید قیمت ها رو یه سازمانی یا یه انجمنی ساماندهی کنه

در اشتباهید ، تو هاستینگ های خارجی هم هر کس یه قیمت میده

لطفا وارد این بحثا نشید ، ساماندهی و ... فقط کار رو سخت تر میکنه و خراب تر

همین وضع خیلی خوبه ، خیلیا تو همین وضع موفق می شند و خیلی ها هم نه

ساخت مرجع یا سازمان قانونی فقط ضرره

ببخشیدا ، شرمنده ، کسی که میاد میگه من میخوام که قیمت ها ساماندهی بشه مطمعن باشید خودش دنبال قدرت بیشتره

خودشون وقتی میخواستن وارد این کار بشن و تازه شروع به کار کرده بود ، با قیمت های پایینی شروع کردن کلا سرمایه زیادی نداشتن

الان که گردنشون کلفت شده ، دلشون میخواد یه ساماندهی باشه که کسی روی دستشون بلند نشه و نتونه کسی وارد این کار بشه

البته من شرمندم و قصد توهین هم ندارم

فقط هم من میدونم ، هم شما می دونید

دقیقا همین طوره

پس بی خیال ، جلوی پیشرفت همدیگر رو با این کارا نگیریم

حتی خارجی ها هم از این کارا نمی کنن

هر کس به اندازه ی توان و استعدادش موفق میشه

اگه خودمون نمی تونیم پیشرفت کنیم پس نون همسایه رو آجر نکنیم

بازم ببخشید ، به نظر من اگه میشه این تایپیک رو ببندیم و حرف همچین چیزایی رو هم نزنیم

با تشکر
اینکه شکی توش نیست
اقدام به ثبت یک قیمت ثابت فقط و فقط از کیفیت میکاهه
بحث سر قیمت نیست ما میگیم. بررسی کنید نسبت به زحمتی که میکشید قیمت بدید همین! وگرنه هاستیکه یک منیجر حرفه ای میده با هاستی که یک نفر تازه کار میده یک قیمت دارند؟
کی میتونه اورسل رو تشخیص بده؟ کی میتونه همه دیتا سنترها رو آنالیز و پورتها و سخت افزارهاشون رو بررسی و قیمت نهائی رو بده که کسی تخطی نکنه؟
واقعا کار نشدی هست و احمقانه هم هست که فکر کنیم میتونیم اما میگیم بخاطر کل کل و رو کم کنی به هر قیمتی مشتری جذب نکنید برای همه مشتری هست حداقل به فکر خودتون باشید اگر به منافع بقیه اهمیتی نمیدین؟
بحث تنها و تنها اینه. میگیم بازار هاستینگ رو بی هویت نکنید که ارگانهای چون ... هر وقت نیاز شد ما رو برای پاره ای از مشکلات فرا بخونند فکر کنند ما هم کلاه برداریم اینو میگیم بحث عزت نفسه بحث کف قیمت بازار نیست بحث گوشزد به فرد هست تا گروه و ختمش
گر در ره شهوت و هوا خواهی رفت****** کردم خبرت که بینوا خواهی رفت ------------بنگر که کی و از کجا آمده ای ****** و چه میکنی و کجا خواهی رفت
همین: که از دستت میاد کاری بکن*** وای بروزی که زدست نیاید کار

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedmj نمایش پست ها
ببینید بنده شخصا یک همکار میخوام. ولی کو آدمش؟!
یکی هست پول داره، اطلاعات نداره، یکی هست پول نداره، اطلاعات داره!
برای شراکت ، هر دو لازمه!

اگر میشناسید، معرفی کنید :دی لطفا
شما محل سکونتت رو درست بزن خدا رو چه دیدی یکی از همشهریات که نیاز داره و پول داره سر همین شناخت اومد بهتون پیشنهاد همکاری داد البته دیدم مشابه اینو که عرض میکنم