نقل قول نوشته اصلی توسط alfa5xx نمایش پست ها
با تشکر از دوست و همکار عزیر starting دوست عزیز زمانی که این متن رو خوندم یاد روزهای اولیه کار خودم افتادم ... هنوز هم بعد از چند سال هستند افرادی که بهشون میگم همه کارهای سفارش و خرید و کانفیگ و پرداخت به عهده من و شما فقط کار فروش رو انجام بدید و حتی به شما نیز آموزش هم میدم ولی همچنان به دنبال یک کار کارمندی با حقوق 600000 تومانی هستند و بیمه ..خوب برادر من..شما هنوز فرق وب سرور و پی اچ رو نمدونید و حتی به شما آموزش هم داده میشه ولی باز هم اونها این کار رو قبول نمیکنند ..دوران ما اگر کسی به ما میگفت بیا این کار رو بهت یاد میدیم پول هم نمیخواهیم بدی ووهنوز هم اگر این ظرایط پیش بیاد باز هم قبول میکنیم ولی افسوس که حتی تو شهر خو ما هم کسی پیدان نشد برای تیم ورکینگ و این واژه کلا تو ایران فقط تو تهران معنا داره و شهرستانها فقط افراد بدون هیچ تخصصی به دنبال حقوق بالا و کار و پول راحت هستند و اصلا فکر نمیکنند به قول شما چه شماره پشم هایی از ما و وقت هایی از ما صرف شده تا یک موضوعی رو خودمون بدون هیچ آموزشی و با تجربه یاد بگیریم ..بنده که به شخصه دیگر کلا از ایران تو زمینه آی تی نا امید شدم ..وقتی تو شهر خودم کسی نیست با من همکاری کنه دیگه چه انتظار از این کشور !!و عطا اش رو به لقایش بخشیدیم و عزم سفر خواهیم کرد بسوی مهد تمدن آی تی ... دوست عزیز این درد دل خیلی از دوستان من و افرادی مثل من و شماست ..دیگه یا باید ساخت و یا مهاجرت .. راه دیگه ای نداره .. مگه شرکتهای مثل پارس پک و فراسو و ... اینها مگه چکار میکنند که من و شما نمیکینم ..اونهعا همین کار من و شما رو میکنند منتها یک سرمایه مالی خوب پشتشون هست و اون هم با جمع شدن چند فرد و شیر کردن منابع مالی برای راه اندازی این حرفه صورت گرفته نه مثل من و شما بابت علاقه ای که داریم خودمون به تنهایی یک نفره همه کار ور خودمون انجام میدیم ...
ببینید من الان کارمند شرکتی هستم که موفق هم هست نامی هم نخواهم برد چون شرط اول تیم مدیریتی (بله درست گفتم مدیر نه تیم مدیریتی) این بود سایت و برند رو تو هیچ انجمنی نکشید چون فنا خواهیم شد.
در این شرکت وقتی نیرو میخوان بگیرند. آگهی میزنند تعداد زیادی میاند به این دقت میکنند که اون فرد چقدر هوش و ذکاوت داره و بعد بررسی میکنن چقدر روحیه کار تیمی داره اگر اوکی بود تخصص هم نداشت ازش یک ضمانت محضری کلفت میگیرند و آموزش 3 ماه با حقوقی در حد کرایه و پول تو جیبی وقتی را افتاد کم کم کار رو میدن دستش و بعدها درصدی هم بهش مین که نمک گیرش کنن و همون فرد جونش رو برای شرکت میده ولی در اوایل چون شرط شده باید 5 سال کار کنه یا 20 میلیون ضرر بده بابت ترک کار با این ترس میمونه. و بعدها با محبت و احترام پاگیرش میکنند که بدون ضمانت هم میموند.
اشتباه ماها اینه فکر میکنیم باید یک نفر حرفه ای و.. بیاد بگه من همه چی بلدم اینم کارم + بقول شما بخاطر نامشخص بودن بازار ریسک نمیپزیریم و میگیم نه کرایه دفتر در نیاد نه ....
چند نفر پول خرید سرور رو دارند؟ ولی چند نفر جرات کردند سرور رو بخرند و کولو کنند این اسمش جزء عدم ریسک پذیری چی میتونه باشه؟؟؟
سرمایه گذار از روز اول فکر میکنه متخصص نوکر دم خونه باباشه
و متخصص فکر میکنه تو دنیا فقط و فقط خودش این کار رو بلده این میشه که ................

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alfa5xx نمایش پست ها
شرکت هاست ایران یک شرکت با سساختمون 3-4 طبقه با ژنراتور و تشکیلات عریض و طویل باید هم پیشرفت کنه میدونید چرا ، چون کلا منابع مالی پشتشون هست من هم اگه یک ساختمون و پول داشته باشم میتونم حتی توی خونه خودم دیتاسنتر خونگی راه اندازی کنم رک بگیرم .. سخت افزار خوب بگیرم چند تا لینک اینترنت خوب بگیرم و اونها رو یکی کنم و پشتیبان هم کنم و لود بالانس راه بندازم . و خودم هم همه کارهای کانفیگ رو انجام بدم و بعد چند نفر رو استخدام کنم واسه تبلیغ و پشتیبانی در حد دسکتاپ . پس فقط مشکل مالی هست که ما رو محدود میکنه ...والا هیچ چیزی ما نسبت به افراد گروه هاست ایران و شرکت های هستینگ دیگه کم ندارم فقط و فقط بحث مالی هست
این طرز فکر هم اشتباست فکر میکنید هاست ایران روز اول چطور شروع کرده؟ با 4 طبقه؟ گوگل به این عزمتش تو یک زیر زمین شروع کرد اما!!!! قبل از زیر زمین و هاردش و ... دنبال تخصص های خاصش گشت و بعد رفت زیرزمین کرایه کرد