نوشته اصلی توسط
alfa5xx
با تشکر از دوست و همکار عزیر starting دوست عزیز زمانی که این متن رو خوندم یاد روزهای اولیه کار خودم افتادم ... هنوز هم بعد از چند سال هستند افرادی که بهشون میگم همه کارهای سفارش و خرید و کانفیگ و پرداخت به عهده من و شما فقط کار فروش رو انجام بدید و حتی به شما نیز آموزش هم میدم ولی همچنان به دنبال یک کار کارمندی با حقوق 600000 تومانی هستند و بیمه ..خوب برادر من..شما هنوز فرق وب سرور و پی اچ رو نمدونید و حتی به شما آموزش هم داده میشه ولی باز هم اونها این کار رو قبول نمیکنند ..دوران ما اگر کسی به ما میگفت بیا این کار رو بهت یاد میدیم پول هم نمیخواهیم بدی ووهنوز هم اگر این ظرایط پیش بیاد باز هم قبول میکنیم ولی افسوس که حتی تو شهر خو ما هم کسی پیدان نشد برای تیم ورکینگ و این واژه کلا تو ایران فقط تو تهران معنا داره و شهرستانها فقط افراد بدون هیچ تخصصی به دنبال حقوق بالا و کار و پول راحت هستند و اصلا فکر نمیکنند به قول شما چه شماره پشم هایی از ما و وقت هایی از ما صرف شده تا یک موضوعی رو خودمون بدون هیچ آموزشی و با تجربه یاد بگیریم ..بنده که به شخصه دیگر کلا از ایران تو زمینه آی تی نا امید شدم ..وقتی تو شهر خودم کسی نیست با من همکاری کنه دیگه چه انتظار از این کشور !!و عطا اش رو به لقایش بخشیدیم و عزم سفر خواهیم کرد بسوی مهد تمدن آی تی ... دوست عزیز این درد دل خیلی از دوستان من و افرادی مثل من و شماست ..دیگه یا باید ساخت و یا مهاجرت .. راه دیگه ای نداره .. مگه شرکتهای مثل پارس پک و فراسو و ... اینها مگه چکار میکنند که من و شما نمیکینم ..اونهعا همین کار من و شما رو میکنند منتها یک سرمایه مالی خوب پشتشون هست و اون هم با جمع شدن چند فرد و شیر کردن منابع مالی برای راه اندازی این حرفه صورت گرفته نه مثل من و شما بابت علاقه ای که داریم خودمون به تنهایی یک نفره همه کار ور خودمون انجام میدیم ...