-
کمک فوری برای طراحی سایت php
با سلام.خواهش میکنم کمکم کنید!من دارم یه سایت مدرسه هوشمند برا پروژه ام میسازم یکی از امکاناتی که گذاشتم نمایش لیسست معلمانه.یه جدول ساده که اطللاعات جدول معلم در دیتا بیس رو نشون میده.ولی باید امکانی برای ندیر سایت باشه که این جدول معلمان رو ویراش کنه.مثلا اطلاعات این معلم رو تغییر بده!من چیکار میتونم بکنم؟اثلا دسترسی به داده های نمایش داده شده نیست که من بخوام براش امکان ویرایش بذارم!مثلا اگه بخوام جلوی هر معلم دکمه ویرایش بذارم که نمیشه!تعداد معلم ها معلوم نیست کم و زیاد بشه!خواهش میکنم کمکم کنید!آیا برای نمایش لیست معلمان از ابزار دیگه ای باید استفاده کنم؟چیکار کنم؟
-
-
July 8th, 2015 19:23
# ADS
-
پاسخ : کمک فوری برای طراحی سایت php

نوشته اصلی توسط
elieng
با سلام.خواهش میکنم کمکم کنید!من دارم یه سایت مدرسه هوشمند برا پروژه ام میسازم یکی از امکاناتی که گذاشتم نمایش لیسست معلمانه.یه جدول ساده که اطللاعات جدول معلم در دیتا بیس رو نشون میده.ولی باید امکانی برای ندیر سایت باشه که این جدول معلمان رو ویراش کنه.مثلا اطلاعات این معلم رو تغییر بده!من چیکار میتونم بکنم؟اثلا دسترسی به داده های نمایش داده شده نیست که من بخوام براش امکان ویرایش بذارم!مثلا اگه بخوام جلوی هر معلم دکمه ویرایش بذارم که نمیشه!تعداد معلم ها معلوم نیست کم و زیاد بشه!خواهش میکنم کمکم کنید!آیا برای نمایش لیست معلمان از ابزار دیگه ای باید استفاده کنم؟چیکار کنم؟
لیست رو باید توی دسته های 10 تایی باز کنید و دکمه های نویگیتور زیرش بذارید
یه چک باکس کنار اسم هر معلم و یک دکمه ویرایش
-
تعداد تشکر ها از hamid53214 به دلیل پست مفید
-
ببخشید دکمه نویگیتور چیه؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elieng
ببینید شما باید در ادمین برای مدیریت سایت چند امکان رو برای صفحه مدیریت معلمان بزارید
1. نمایش آخرین معلمان ثبت شده در سیستم + پیج بندی انها براساس هر 20 تا در یک صفحه
2.امکان جستجوی معلم بر اساس نام و یا شماره ملی و یا ...
3. حالا جلوی هر جدول یک ایکون ویرایش میزارید که بر اساس آی دی ثبتی میره ردیف مربوط به اون معلم رو میراه و نشون مدیر میده و فیلده ها دم دست هر کدوم که خواست ویرایش و ثبت میکنه
این ربطی به تعداد معلم و... نداره
این دقیقا مثل این میمونه هر معلم یک پست هست که ارسال شده شما چطوری پستها رو ویرایش و یا حذف میکنید و یا چطوری پستهای خاص رو پیدا میکنید؟؟؟!!1
-
تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید
-
http://barnamenevis.org/attachment.p...8&d=1436378926
این عکس جداوله.میشه کاری کرد که با کلیک روی هر ستون امکان ویرایشش نمایان بشه؟
-