نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها
مهم نیست کجا گرفتن
مهم اینه به نام ایران نگیرید همه اطلاعات خودتون باشه اما کشور رو بزنید یک جای دیگه + مهم اینه اصلا و ابدا با ای پی ایران تو پنلتون لوگین نکنید همین اونا به ای پی ایران و ادرس ایران مشکل دارند نه با ایرانی وگرنه ساکن بورگینافاسو باشی کاریت ندارند اسمت و همه چیت ایرانی بزن اما کشورت بزن گینه بی سائو همین لول
به نظر من که تقصیر از خود ما بوده که وقتی پارسی‌نیک دامین‌هامون رو به اسم خودش ثبت کرده کاری نکردیم.
می‌تونستیم درخواست پنل کنیم و آدرس و ایمیل صاحب دامنه رو تغییر بدیم تا الان می‌تونستیم حداقل ثابت کنیم دامین برای خودمون هست.

دوستانی هم که می‌گن آدرس خارج و این حرفا، خود پارسی‌نیک هم آدرس خارج از کشور زده و تازه مدارک هم دارن که ثابت کنن آدرس‌شون حقیقی هست و شرکتی در خارج از ایران هستن ولی می‌بینیم که بازم این مشکل براشون پیش اومده.
این شرکت‌های آمریکایی کارشون معلوم نیست من از یکی‌شون با آدرس و مشخصات امریکا و با ویزا خرید کردم، بعد از 2 روز حسابم رو بستن و گفتن حتماً باید پاسپورت یا گواهی‌نامه‌ای چیزی ارائه کنی که مطمئن بشیم تو امریکایی هستی.
حالا یه شرکت هاست و دامنه دیگه که اسم نمی‌برم برعکس من تو پنلش 20 تا دامنه ir. پارک و اضافه کردم مشکلی نبوده ولی وقتی می‌خوام دامین بگیرم ازش که اسم ایران داخل هست خطا می‌ده.
هر کدوم یه نوعی برخورد می‌کنن و معلوم نیست چه اتفاقی ممکنه پیش بیاد.