-
July 4th, 2015, 13:55
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store

نوشته اصلی توسط
alix19446
میشه یه آموزشی چیزی درست کنید برای ساختن کارت ها که وقتی که خرید انجام می شه به شکل درستی به خریدار اکانت نشون داده بشه
من هر کاری می کنم نمی تونم به شکل قابل قبولی اطلاعات خرید و نشون بدم به خریدار
بعد وقتی خرید انجام می شه چطور می تونم یه ایمیل به خریدار ارسال بشه که مشخصات اکانت خریداری شده و عکس مثلا گیفت کارت و بگیره
ممنون
سلام دوست عزیز در یاهو پیام بدید براتون توضیح بدم
re0p@yahoo.com
-
-
July 4th, 2015 13:55
# ADS
-
July 4th, 2015, 15:58
عضو انجمن
با سلام بنده این ماژول هارو چجوری باید دریافت کنم؟
-
-
July 4th, 2015, 23:17
سلام یه سوال داشتم . من ورژن دو رو خریدم قبلا. یه سوال داشتم میشه از این اسکریپت واسه یه فروشگاه ساده مثلا 10 تا محصول استفاده کرد به صورتی که 2روش پرداخت به صورت 1: پرداخت انلاین 2: پرداخت درب منزل داشته باشه؟ الان فقط مشکل یه پرداخت درب منزل هست
-
-
July 5th, 2015, 10:51

نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
با سلام بنده این ماژول هارو چجوری باید دریافت کنم؟
همه ماژل ها روی خود اسکریپت هست دوست عزیز فقط باید نصب کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ice_life_2012
سلام یه سوال داشتم . من ورژن دو رو خریدم قبلا. یه سوال داشتم میشه از این اسکریپت واسه یه فروشگاه ساده مثلا 10 تا محصول استفاده کرد به صورتی که 2روش پرداخت به صورت 1: پرداخت انلاین 2: پرداخت درب منزل داشته باشه؟ الان فقط مشکل یه پرداخت درب منزل هست
سلام
باید ب صورت اختصاصی براتون اوکی شه اگه پست , رهگیری سفارش , این براتون مهمه
در صورت تمایل در تماس باشید در خدمت تون هستیم
-
-
July 5th, 2015, 23:12

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
همه ماژل ها روی خود اسکریپت هست دوست عزیز فقط باید نصب کنید
- - - Updated - - -
سلام
باید ب صورت اختصاصی براتون اوکی شه اگه پست , رهگیری سفارش , این براتون مهمه
در صورت تمایل در تماس باشید در خدمت تون هستیم
من یاهوم مشکل پیدا کرده داخلش نمیره. شمارتونو پ.خ میکنید داخل واتس اپ یا جایی صحبت کنیم؟
-
-
July 5th, 2015, 23:30

نوشته اصلی توسط
ice_life_2012
من یاهوم مشکل پیدا کرده داخلش نمیره. شمارتونو پ.خ میکنید داخل واتس اپ یا جایی صحبت کنیم؟
شمارتونو بدید
-
-
July 5th, 2015, 23:49

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
شمارتونو بدید
09023003032
-
-
July 6th, 2015, 00:15
عضو انجمن
سلام اقا ما از این اقا اسکریپت ورژن ۲ رو خریدیم توش زده بود بروز رسانی بهش گفتم باگ داره گفت نسخه جدید برطرف میشه الان ک نسخه جدید رو داده اپدیتش رو نداده و الانم میگه واسه نسخه جدید باس پول بدین...
ذاونموقع ک داشتن میفروختن این حرفا نبود اما الان....
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
-
-
July 8th, 2015, 11:00

نوشته اصلی توسط
networkgostar
سلام اقا ما از این اقا اسکریپت ورژن ۲ رو خریدیم توش زده بود بروز رسانی بهش گفتم باگ داره گفت نسخه جدید برطرف میشه الان ک نسخه جدید رو داده اپدیتش رو نداده و الانم میگه واسه نسخه جدید باس پول بدین...
ذاونموقع ک داشتن میفروختن این حرفا نبود اما الان....
دوست عزیز افزایش قیمت ب خاطر امکانات بوده , شما هر فروشگاه سازی تهیه کنید ب خاطر هر ماژل باید حدود 20 تا 50 هزار پرداخت کنید
اگه واقعا مشکل 20 هزار تومان افزایش قیمت دارید مشکلی نیست من براتون رایگان نصب می کنم
-
-
July 8th, 2015, 13:05

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز افزایش قیمت ب خاطر امکانات بوده , شما هر فروشگاه سازی تهیه کنید ب خاطر هر ماژل باید حدود 20 تا 50 هزار پرداخت کنید
اگه واقعا مشکل 20 هزار تومان افزایش قیمت دارید مشکلی نیست من براتون رایگان نصب می کنم
من هم اعتراض دارم نمیشه که برای هر بروزرسانی یه افزایش قیمتی از دوستان گرفت .دوستانی که نسخه 2 دارند باید به رایگان برروزسانی نسخه 3 رو دریافت کنند. چون شرط خرید اسکریپت این بوده که بروزسانی داشته باشه.حالا شما میتونید نسخه 3 رو به مشتریان جدید با مبلغ جدید بفروشید.باتشکر
-