الان نمیفهمم چه سودی به جال اینا داره که ساسپند کردن باز هم نمیکنن...
خوب اگه با ملیت ما مشکل دارن باز کنن تا سریع منتقل کنیم .
یه سره هم دم از حقوق بشر و آزادی میزنن . خوب اینکه الان خودش نقض حقوق بشر هست...
دامنه دولتی یا سایت سیاسی هم نیستیم که مشکل دار باشه دومین تجاری و شخصی
لطفا یکی زبانش خوبه بره موضوع بزنه ما بیایم..
مخصوصا بگه طبق قوانین بین الملی icann این کار غیر قانونی است..
- - - Updated - - -
این پیام جدید ولی چه فایده..
در پی پیگیری های متناوب در راستای مشکل پیش آمده از سمت رجیسترار برای دامنه های عمومی ، متاسفانه رجیسترار به دلیلی کاملا غیرمنطقی اقدام به بستن کل اکانت شرکت پارسی نیک نموده است.
دلایل اعلام شده از سمت رجیسترار به این صورت می باشد:
1) There are domain names in your account having the word 'iran'
Eg : iranoosh.com and iranoptometry.com
2. The Reseller's Support Url is http://www.PersianHelp.com (Upon resolving this domain name, we found some information related to IR)
و این در حالی است که قرارداد شرکت پارسی نیک از سال 2002 تا به امروز بدون مشکل توسط شرکت ثبت شده در خارج از ایران با این رجیسترار منعقد و تمدید گردیده است، و بستن کل اکانت صرف 1 یا 2 دامنه که توسط یکی از نماینده های شرکت ثبت شده است نمی تواند دلیلی برای بستن کل اکانت باشد!!!
به هر تقدیر با این اتفاق نادر ، و البته موضع غیرمنطقی شرکت ریسلر کلاب از طرفی و متاسفانه عدم تجربه اجرایی وکلای در دسترس در این زمینه باعث ایجاد وقه بیشتر در حل مشکل تاکنون گردیده ایم.
به هر صورت از آنجا که این شرکای این شرکت صاحب شعبات ثبت شده رسمی در کشورهای امارت متحده عربی ، گرجستانو ترکیه می باشند و از آنجا که از حیث تجاری نیز فعال می باشند مطمئن هستیم در روشی که منجر به حل مشکل در کوتاهترین زمان ممکن گردد بهینه عمل خواهیم کرد.
(1- هماهنگی با شرکت جدید واسط هندی جهت رفع مشکل
2- هماهنگی با یکی از ایرانیان مقیم در آمریکا به عنوان وکیل رسمی و اقدام قانونیاز طریق اعلام شکایت در سازمان های نظارتی کشور مزبور و همچنین پیگیری این مساله از طریق وزارت امور خارجه دولت آمریکا )
در پایان صمیمانه از صبر و تحمل کلیه کاربران تشکر داشته و لازم به ذکر است سامانه 30009900 جهت دریات پیشنهادات سازنده شما و همچنین اعلام مرحله به مرحله مراحل پیشرت پیگیری جهت کلیه کاربرانی که به این سامانه پیامکی ارسال نمایند درنظر گرفته شده است.
صورت جدا از اینکه کلیه همکاران در خارج از کشور در حال پیگیری این مشکل می باشند از طریق وزارت امور خارجه آمریکا نیز این مورد در حال پیگیری می باشد...
مشتریان عزیز می توانند با ارسال کلمه دامنه به خط 30009900 از اخبار جدید و نتایج پیگیری ها به صورت پیامک مطلع گردند
ویرایش توسط martin98 : July 7th, 2015 در ساعت 15:56
علت این مشکل ظاهرا به متن تاپیک زیر مربوط می باشد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145595
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
البته پارسینیک پارسال که resellerclub اعلام کرد کاربران ایرانی رو دیگه سرویس نمیده به مشتریهاش پیشنهاد داد دامینهاشون رو رایگان به Resello منتقل کنه.
خود من 2 تا دامین داشتم که چون پنل گرفته بودم ازشون مشخصاتش رو به اسم خودم و آدرس ایران تغییر داده بودم، سر همین پارسینیک گفت دامنههام رو منتقل میکنه به Resello بدون هزینه.
ولی بقیه دامینهام چون با مشخصات خودشون بود گفتن اجباری نیست به Resello منتقل کنم که البته ای کاش منتقل میکردم.
در ثبت دامین، برای اینکه ثابت کنیم دامین برای ماست همین که ایمیل ثبت کننده و مدیر دامنه به نام ما باشه کافیه؟
یا این شرکتها برای اطمینان پاسپورت و مدارک دیگه مثل قبض آب و برق برای صحت محل سکونت هم میخوان؟!
به ما که پیشنهاد نداد.
در یک کلام میشه گفت پارسینیک داره شر و ور میگه
به Pdr ایمیل زدم، جواب دادن الان
Hello,
I understand the inconvenience caused due to this Suspension and shall explain you the reason for the same.
We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As the Reseller through whom you have purchased your domain name ' *** ' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended his account and all the domain names. We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names.
I shall not be able to provide you any further information, as this domain name is not registered under you name. However, you may contact the Registration Service Provider - KEYANA IT CO at the below details:
Email Address : centeralnet@yahoo.com
Company : KEYANA IT CO
Support E-mail Address : parsinic@keyana.ae
Alternate Tel No : 97.1502268307
Regards,
Darshana
we have Suspended his account
دامینها رو مسدود نکردند، پنل رو مسدود کردن به خاطر ایرانی بودن شرکت پارسینیک! که 100% بشون اخطار داده بودن و اینا دایورت کردن به جناب باقر خان
We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names
امیدی هست
بازم پیگیر میشم، ایشالا بشه کاری کرد.
دوستانی که اطلاعات خودشون تو هویز دامین هست، خیلی راحتتر میتونن پیگیری کنند.
در این باره هیچ اطلاعیه ای برای ما نفرستادن.
اتفاقا ازشون هم سئوال کردم که چرا نگفتید گفتند فقط اونایی که مشکل دار بوده و از طرف ریسلر کلاب اعلام شده بوده ما گفتیم بیاید انتقال بدید!
- - - Updated - - -
به من هم همین جواب ها رو دادن!
کلا کپی پیست میکنن واسه همه!
حالا باز من به همین Pdr گیر میدم و تا میتونم میزنم تو سر و کله پارسینیک
هر اتفاقی بخواد بیوفته، از طرف پارسینیک میوفته
درخواستای ما تقریباً بیجاست![]()
آقایون ممنون از پیگیری. سوال:
من یه دامین ir با همون نام دامنه مسدود شده دارم که البته باهش کار نکرده بودم و خاموش بوده. الان تصمیم گرفتم سایتمو با اون بالا بیارم. البته خیلی دردسر داره و باید همه تنظیمات سایت از جمله دوتا هاست دانلود، تنظیمات نماد اعتماد، تنظیمات لینک های موجود در پست ها، تنظیمات درگاه های بانکی و غیره رو از .com به .ir تغییر بدم. آیا شروع کنم یا بازم صبر کنم؟ یه احساسی بهم میگه فعلا نکنم شاید تا دو سه روز دیگه مشکل حل شه. چون وقتی دامنه کام باز بشه باید همه این تنظیمات رو دوباره انجام بدم و ir رو خاموش کنم دوباره.
حالا چه کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)