پاسخ : سوال در مورد حساب پی پال و مدیریت و جلوگیری از لیمیت
نوشته اصلی توسط dayapay.com
بعد اینکه بزینس بکنید
یک کپی از دفترچه حساب بانکی می خواهد
با قبض ادرستون (۴ ماه قبل)
عکس کریدیت کارت
کپی کارت شناسایی
یه حساب بی استفاده فیک داشتیم بیزینسش کردم ۲۴ ساعت بعد اینا رو درخواست دادن
ممنون
همه رو داریم بجز کپی دفترچه؟ از کجا بگیریم از خود سایت ویزا اسکرین شات بگیریم بدیمشون قبوله؟
در کل پیشنهادتتون چیه؟ راهی سراغ دارید حسابی رو باز کنیم و بهش وصل کنیم در کل دستمون بازه فقط راهنما نداریم همین
نوشته اصلی توسط behzad83
شما بگید دوستتون حساب پی پالُ از ترکیه باز کنه براتون با مشخصات خودشو همه مراحلشُ انجام بده. تهیه سرور ترکیه سخت نیست. کمکتون میکنم پیدا کنید. میشه از جای دیگه وصل بشید. اما برای اینکه با IP کشورهای دیگه وصل بشید باید حالت Travel حساب پی پالتونُ فعال کنید و تاریخ ورود و خروجتون به اون شهر و کشورُ بزنید. اکثر مواقع مشکلی ایجاد نمیشه، اما اگر این کارُ انجام بدین مطمئن تره.
چیزی به اسم گرین کارت برای افتتاح حساب پی پال وجود نداره قربان.
واسه اینکه حساب پی پالتون لیمیت نشه، چه با مدارک واقعی چه با مدارک ساختنی و چه بدون مدارک، باید به طرز صحبح ازش استفاده کنید.
الان بهترین کشوری که به جای ترکیه میشه با سرورش لاگین شد کدوم کشور هست ( آلمان- فرانسه-انگلیس-هلند) ؟
نوشته اصلی توسط starting
ممنون
همه رو داریم بجز کپی دفترچه؟ از کجا بگیریم از خود سایت ویزا اسکرین شات بگیریم بدیمشون قبوله؟
در کل پیشنهادتتون چیه؟ راهی سراغ دارید حسابی رو باز کنیم و بهش وصل کنیم در کل دستمون بازه فقط راهنما نداریم همین
نه دقیقا نوشته که رسید و قبض آنلاین نباشه باید کاغذی باشه
مثلا صورت حساب کارت صورت حساب بانکی دفترچه حساب صورت حساب پرداخت کریدیت کارت و.... که کاغذی چاپ شده باشه و اسکنش کنید.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط starting
ممنون
اگر امکانش رو دارید یک حساب بانکی باز کنید کارتش رو وصل کنید
iban حساب رو هم ادد کنید داخل پی پالتون
رسید های کاغذی حساب و دفترچه و... رو هم نگه دارید
- - - Updated - - -
مواردی که می خواهند:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستانی که تا حالا تجربیات در مورد رفع لیمیت ها هم داشتن مشارکت کنند و تجربشون رو بگن که به چه صروت های تونستن رفع لیمیت رو انجام بدن
نوشته اصلی توسط starting
سلام
یعنی شما میفرمائید اگر یکبار دیگه در پی پال عضو بشیم برای حساب بیزینس کافیه دیگه؟
در کل حساب شخصی با سطح پرداخت محدود که بکار ما نمیاد اگر همینی که داریم رو بخواهیم ارتقا بدیم شرایطش چیه؟ بهتره بزاریم وقتی پی پال گفت انجام بدیم یا هر چه زودتر بهتر؟
برای پرداختها از چه نوع کارت اعتباری استفاده کنیم که قیمتها برامون اقتصادی تر تموم بشه؟و بشه مدوام اونو شارژ کرد؟یا کلا حساب خاصی رو پیشنهاد میدین که بعد از اون بتونیم ویزا کارت مجازی بسازیم و خرج کنیم؟
نه عزیز باید اول حساب کاربریتون پریمیوم بشه تا بتونید بیزینس اکانت باز کنید
هر چه زودتر شروع به انجام وریفای کردن حسابتون باشد بهتر هاست و تماس پیپال با شما به نوعی مکسیموم زمان قرار بدید
والا من از چه نوع کارت استفاده کردن چیز خاصی رو نمیتونم معرفی کنم
من تقریبا ۱۵ ۱۶ تا کارت دارم که یا دبیت کارت هستند که برای حساب بانکیم هست یا کارت اعتباری هست که من از اعتباری که اون کارت داده استفاده میکنم و وقتی که استیتمنتش میاد یا داخل بانک واریز میکنم و یا با تلفن