ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
دوستان عزیز بنده از ریسلر کلاب نمایندگی دارم
توسط مشخصات یکی از بستگان عضو شدم که ساکن خارج از ایران هستن
احتمال داره برای منم مشکل پیش بیاد چون دامنه ها خیلی مهم هستن و سایت با زبان فارسی ران میشه
حالا ایشاا... تا آخر هفته به توافق میرسن و دامنه های شما هم آزاد میشه. فکر نکنم جز دعا و مذاکره کار دیگه ای بشه کرد
اطلاع از اخبار و تخفیفات ایزی هاست
هیچ چیز بهتر از بهبود خدمات با استفاده از تجربیات مشتریان نیست.
ایزی هاست
کلا همه چیز ما گره خورده به مذاکرات ...
- - - Updated - - -
نظر من رو میخای چند صد دلار حتی ارزش یک ساعت سردرگمی رو هم نداره . چه برسه به این که ممکنه کلا بره روی هوا و دیگه هم آزاد نکنن.
پس تا میتونی زودتر فرار کن که به دردسری که ما گرفتارشیم گرفتار نشی...
دوستان کسی دیگه تیکت نزده ؟ خبر جدید از پارسی نیک ؟ یه کم بهم امید بدید
خبر جدیدی بشه خودشون زودتر اطلاع رسانی میکنن.
ضمنا باز کردن سایت ها فقط کار یه کلیک هست. پس مشکل برطرف نشده
من ظهر که تیکت زدم که گفتن احتمال داره 3-4 روز اینده
اما مطمئن باشید این چند روزی که میگن فقط واسه اینه که مشتری هر روز بهشون تیکت نزنه و تماس نگیره و گرنه هیچ زمان مشخصی ندارن ...
ویرایش توسط sJaguar : July 7th, 2015 در ساعت 01:36
دوست من
رجیسترال بلاگفا بلاگ اسکاری میهن بلاگ آپارات و ..... هزاران سایت خوب ایران همه رجیسترال های سخت گیر و خفن هستند اینجور که میفرمائید باید همه بلاگ بشند؟
یک چیز ممکنه اونم اینه: طرف با ای پی ایران بره تو پنلش لوگین کنه و.. ربطی به محتوا نداره و اونا بیکار نیستند 24 ساعت دامنه ها رو دونه دونه چک کنند. parsian-bank.com و نمونه های کام دیگه دیگه تابلو تر از پارس آنلاین دات کام هست؟؟؟؟؟؟ لطفا بر اساس منطق و مدارک واقعی صحبت بفرمائید عین نمونه هائی که اوردم وگرنه از goodaddy &name.com & onlinenic و نمونه های زیاد دیگه که واقعا سخت گیر هستند وجود داره؟ چرا اینهمهدامنه خوب روی اینها اکتیو هستند و 100 درصد فارسی هم هستند؟(مشکل همون لوگین با ای پی ایران میتونه باشه) از پی پال سخت گیر تر داریم ولی با آی پی ایران و ادرس ایران مشکل داره نه ایرانی.
هیچکس زبان فارسی رو تحریم نکرده.
میشه بفرمائید سایت شما چیه؟ و بر طبق کدوم مدرک شما 15هزار دامنه ثبت کردین؟و رجیسترال شما کدومه؟ که باید رسلو باشه رسلر ای دی رو بفرمائید چک شود؟! البته مهم نیست اما اگر پلیس فتا از کسی استعلام میگیره همکار شما نیست اونا از هر سایت کاربر محوری استعلام میگیرند و سیستم های وبلاگدهی که گل سر سبدشونه و نمیشه گفت من به پلیس فتا اجعاف دارم و میدونم اله هست و وله باور کن اکثر کارمندان فتا موارد زیرساختی رو نمیدونن و نیازی نیست بدونن و سختگیرانه هست توقع باشه بدونن و اونا کارهای استعلام و.. انجام میدن برای تکمیل پرونده نه قانونگذاری و... حالا اگر کسی دامنشو از دست داده اگر نتونه اثبات بکنه خریده پس هیچی به هیچی هست.حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست
- - - Updated - - -
پن: بنده قصد مچگیری و.. ندارم اما خواهش میکنم اطلاعات غلط به ملت ندین فردا بر همین اساس باز اشتباه کنن و وقت دادگاه ها رو برای اموری چون این هدر بره حداقل بزارید طرف با دست پر بره شکایت کنه و اگر چیزی تو چنتش نیست وقت خودش و بیت المال رو صرف امور بی فایده نکنه و امیوار به هیچ نشه
دوستان میشه دامنه ها رو برگردوند و شک ندارم عیب از بیلینگ و یا پرداخت با سورس مورد دار داشتن اینا چطور اینهمه سال خبری نبود یکدفعه فهمیدن؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)