-
August 8th, 2010, 20:16
عضو جدید
درخواست قالب فارسی برای whmcs
سلام دوستان
من دنبال قالب فارسی تمپلیت استاندارد whmcs (تمپلیت portal ) هستم ، خیلی گشتم ولی فقط تونستم دو تا قالب خیلی به هم ریخته پیدا کنم .
لطفا اگر کسی قالب استاندارد (portal) رو به صورت فارسی سازی شده (راست چین شده) داره برای دانلود بذاره و یا اگر هم احیانا قصد فروش دارید قیمت و دمو بگذارید .
ممنون
-
-
August 8th, 2010 20:16
# ADS
-
August 8th, 2010, 20:21
عضو دائم
پاسخ : درخواست قالب فارسی برای whmcs
همون 2 تا رو پیدا کردی خدا رو شکر کن.
رایگان نیست دوست عزیز.
یا همونا رو ادیت کن یا یه تاپیک بزن که در خواست طراحی قالب داری.
یه پست آموزشی هم هست واسه طراحی قالب whcs پیدا شد لینک می دم
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2010, 20:43
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
اگر پورتال رو بخواید میتونم رایگان فارسی شدش رو برای دانلود در اختیارتون قرار بدم
اگر هم طراحی قالب بخواید با هزینه 50 تومن انجام میدیم به همراه پشتیبانی نامحدود شرکت
تاپیک آموزشی طراحی قالبش هم زدیم که بزودی آموزش ها ادامه پیدا خواهند کرد و میتونید استفاده کنید و خودتون طراحی کنید. ( فعلا" در این چند روز خیلی گرفتارم و فقط میتونم به مشتریامون رسیدگی کنم ، ولی چند روز دیگه آموزش ها ادامه خواهند یافت - لازم به ذکر است این آموزش در وبسایت مجید آنلاین هم توسط بنده منتشر شده و بصورت یک موضوع مهم در آمده)
قالب تجاری ایاک بوک هم بزودی برای این سیستم منتشر میشه که یک مقدار هزینه اون بیشتر از قالب هایی هست که به روش های معمول طراحی شده اند.
ویرایش توسط iacbook : August 8th, 2010 در ساعت 20:46
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2010, 02:10
این قالب رو برای فروش دارم
زاگرس دیتا - پشتيباني
قیمت پیام خصوصی شد.
-
-
August 9th, 2010, 15:12
عضو دائم
اگر پورتال رو بخواید میتونم رایگان فارسی شدش رو برای دانلود در اختیارتون قرار بدم
نیکی و پرسش
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
August 9th, 2010, 16:07
عضو انجمن
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2010, 18:05
عضو انجمن
-