براي استفاده از اين ماژول بايد پنلي كه از DirectI دريافت كردم (supersite) رو به كمك HTTP API به هاست شخصي منتقل كنم تا بتوانم اين ماژول زرين پال رو راه اندازي كنم.
درسته ؟
ویرایش توسط limonisher : December 7th, 2010 در ساعت 09:07
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
براي آنهايي كه مي خواهند سايتي شبيه iranwhois.com راه بياندازند:
قبل از اينكه بشود از اين ماژول اسفاده كرد بايد يكسري تنظيمات روي DNS داميني كه به supersite از طريق CNAME record وصل شده اعمال نمود.
سوال كه براي خود من و احتمالا خيلي ها پيش مي آيد اينست كه آيا بايد به DNS ِ دومين دست زد و آنرا از روي DNS هاي ديفالتي كه دايركت آي گذاشته تغيير داد؟ (DNS هاي ديفالت دايركت آي: .domain.earth.orderbox-dns.com و ...)
جواب از دو حالت خارج نيست: آره يا نه
اگر بگوييم آره، اون موقع CNAME record بي اثر مي شود و دومين به آدرس supersite هدايت نمي شود.
اگر بگويم نه، اون موقع چگونه مي توانيم فايل هاي اين ماژول زرين پال رو در هاستمون آپلود كنيم، (چون در اين حالت دومين به هاست وصل نشده و به هاستمان دسترسي نداريم).
جوابي كه خودم بهش رسيدم: به DNS دومين اصلي دست نزنيد. اما براي دومينتان ساب دومين تعريف كنيد. سپس ساب دومين را با استفاده از A record در جايي ديگر هاست كنيد و در انجا فايل هاي اين ماژول را آپلود بفرمائيد.
اين تجربيات من تا اينجا بود. لطفا اگر اشتباهي دارم تصحيحم كنيد.
(الان كه نگاه كردم ديدم DNS سايت iranwhois روي ديفالت دايركت آي نيست!!! پس يعني تمام اين استنباط هايم نادرست است؟)
ویرایش توسط limonisher : December 8th, 2010 در ساعت 09:58
همينطوره که شما ميگيد:
کد:Point the Primary Domain Name you chose above to our server using a CNAME record pointing to XXXX.supersite.myorderbox.com. So if you chose www.yourcompany.com as your Primary Domain Name then you should add the following CNAME record: www.yourcompany.com IN CNAME XXXX.supersite.myorderbox.com.
ویرایش توسط amiri113 : December 8th, 2010 در ساعت 10:07
من اين قسمت رو مشكلي ندارم، كما اينكه دومينم به sipersite وصل شده است.
ابهام من همان جمله ي اخر است:چون DNS هي دومين من، DNS هاي ديفالت دايركت اي است:(الان كه نگاه كردم ديدم DNS سايت iranwhois روي ديفالت دايركت آي نيست!!!
domainvahost.mars.orderbox-dns.com
domainvahost.earth.orderbox-dns.com
domainvahost.venus.orderbox-dns.com
domainvahost.mercury.orderbox-dns.com
اما DNS هاي دومين iranwhois چيز ديگريست.
اين مرا گيچ كرده است
ویرایش توسط limonisher : December 8th, 2010 در ساعت 10:30
خوب نوشته ديگه :دی
نخونديد.
گفته روی dns سرورتون يک Chname تعريف کنيد:
کد:www.yourcompany.com IN CNAME XXXX.supersite.myorderbox.com.
اين CNAME record هايي است كه تعريف كرده ام:
در اين وضعيت، DNS هاي primary domain روي ديفالت DirectI قرار گرفته:
اما DNS هاي سايت iranwhois به اينگونه نيست!!:
چرا؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)