سلام ، وقتی میخوام کرون جاب رو توی دایرکت ادمین تنظیم کنم ، میزارم روی هر روز ساعت 12 اما هر دقیقه اجرا میشه !!
کد:php -q /home/admin/domains/site.com/public_html/client/admin/cron.php
سلام ، وقتی میخوام کرون جاب رو توی دایرکت ادمین تنظیم کنم ، میزارم روی هر روز ساعت 12 اما هر دقیقه اجرا میشه !!
کد:php -q /home/admin/domains/site.com/public_html/client/admin/cron.php
از قسمت common settings
گزینه ی once per day رو انتخاب کنید/ هر روز هر ماه و هر هفته راس ساعت 12 اجرا خواهد شد
باسلام
اگر به درستی ساخته اید لوگ کرون را بررسی کنید (یا بخواهید مدیر سرور بررسی کند)
موفق باشید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
نمیدونم چرا هر سوالی پرسیده میشه تو این انجمن میگن با مدیر سرور تماس بگیرید ، خواهشا کاربرانی که جواب رو نمیدونن پست ندن ، اجباری در جواب دادن به تاپیک ها نیست ، مدیر سرور هم خودم هستم !
کرون جاب به درستی ساخته شده و روی هر روز ساعت 12 تنظیم شده .
- - - Updated - - -
راهنمای پنل دایرکت ادمین رو ببینید :
کد:Valid cron time values are the numbers indicated and *. You can specifiy exact times using commas to separate them. eg: 1,2,3 (minutes 1,2 and 3) You can specify spans using a dash. eg: 5-7 (minutes 5 to 7) You can specify intervals using a star and a forward slash. eg: */2 (every 2nd minute) You can combine them to create a more precise schedule. eg: 1,5,11-15,30-59/2 (minutes 1, 5, 11 to 15 and every 2nd minute between 30 and 59) Note that there are no spaces Current Time: Mon Jul 6 17:43:00 2015
مطابق آموزش http://oxinserver.com/manager/knowle...ayarticle&id=9 انجام دهید. توه نمایید که برای اجرای کران در ساعت 24 باید ساعت و دقیقه را 0 تعریف نمایید و دیگر گزینه ها را * تعریف نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
باسلام مجدد
بنده نیز پیشنهاد میکنم ادب را رعایت کنید (افرادی که در انجمن به شما کمک میکنند به شما هیچ نیازی ندارند + بنده پست هایم ان قدر هست که نیازی به اسپم کردن نداشته باشم.)
درضمن : وقتی در پست اول اطلاع ندادید که روت دارید بنده از کجا بدانم که مدیر سرور هستید؟!علم غیب دارم؟
وقتی روت نداشته باشید چگونه میخواهید دسترسی به فایل : /var/log/cron داشته باشید درزمانی که پرمیشن ان روی ۶۰۰ و اونر ان نیز روت است؟! پس نیاز هست که یا خودتان مدیر سرور باشید و لاگ را بررسی کنید یا به مدیر سرور اطلاع بدهید.
وقتی هر دقیقه اجرا میشود یعنی یا تنظیمات اشتباه است یا سرور مشکل دارد! به صورت زیر باید باشد:
0
12
*
*
*
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
تعداد پست هاتون رو تبریک میگم ! بنده هم در پست اول از نام کاربری jahromweb درخواست کمک نکردم! یعنی هر کسی که دوست داره میاد جواب پست رو میده ...
پس اگه اطلاع ندارید باید پستتون رو اصلاح کنید و سطح دسترسی رو سوال کنید!
سلام
احتمالا بخش اول رو 0 قرار ندادید؟
0 12 * * *
..::| بیش از یک دهه |::..
از دستور GET استفاده کنید .
به این صورت :
و سپس زمان آن را برای مثال هر 10 ساعت یکبار تنظیم کنید احتمال زیاد حل خواهد شد .کد:GET http://domain.com/client/admin/cron.php
موفق باشید .
ایران وب سرور » هاست - دامنه - سرور - طراحی سایت
تلفن دفتر بندرعباس » 33339538-076 - همراه » 5340557-0936 - تلگرام » iranwebsv_support
وبسایت » www.iranwebsv.net | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)