سلام
دوستان خسته نباشید من یه سرور دارم که هز مرکز داده اسیاتک برداشتم الان اوردمش تو مخابرات یه لینک 1G دارم منتها میخوام دسترسی kvmداشته باشم و یک فاایروال هم تو سیستمم برپا باشه.
راهنمایی کنین چطوری این kvm رو نصب و به سرورم دسترسی داشته باشم.
سلام
دوستان خسته نباشید من یه سرور دارم که هز مرکز داده اسیاتک برداشتم الان اوردمش تو مخابرات یه لینک 1G دارم منتها میخوام دسترسی kvmداشته باشم و یک فاایروال هم تو سیستمم برپا باشه.
راهنمایی کنین چطوری این kvm رو نصب و به سرورم دسترسی داشته باشم.
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
شما دسترسی به ipmi سرور دارید ؟ سیستم عامل روی سرور نصب فرمودید؟
ببینید سرور مال خودمه که دسترسی فیزیکی بهش دارم واسه انجام هر کاری فقط میخوام این kvm رو روش نصب کنم تا دسترسی کامل به سرور باشه
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
شما برای دسترسی به روت سرور یا دسترسی به ipmi سرورتون باید از خود دیتاسنتر درخواست کنید تا براتون فعال سازی کنند بعد از آن میتونید با استفاده از ipmi سرور هر مجازی ساز یا سیستم عامل مورد نظرتون رو نصب کنید.
ببین سرورم تو دیتاسنتر نیستش یه لینک یک گیگ دارم ک بهش وصل کردم الان هم میخوام دسترسی kvm رو روش فعال چنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)