دوستان عزیز تا حالا یعنی هیچ کدوم whois نگرفته بودید ببنید که اطلاعات آدرسی شما مشکل داره و جویا بشید ؟فقط دامین همین جوری ثبت کردید ؟
دوستان عزیز تا حالا یعنی هیچ کدوم whois نگرفته بودید ببنید که اطلاعات آدرسی شما مشکل داره و جویا بشید ؟فقط دامین همین جوری ثبت کردید ؟
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
آقا من دو روز پیش دامین در میهن وب هاست ثبت کردم بعد متوجه شدم دامنه از قبل ***** بوده - یعنی یه نفر استفاده کرده بود بعد ***** شده بود. درخواست رفع ***** هم که شاهنامه فردوسی هست.
این نوع وضعیت ها فقط برای ایران و ایرانی و هر چیزی که مربوط به آی آر (.ir) پیش میاد. خیلی راحت هم میگن پولی به شما بازگشت داده نمیشه. یعنی وظیفه ی کیه چک کنه که دامنه ***** هست یا نه؟
جالب اینجاست که از تهران هاست دامین گرفتم میگن نمیتونیم هاست ارایه بدیم دامین شما *****ه - بعدش هم دامین دیگه ثبت کردم که آزاد بود - گفتن ما اصلا به فیلم و موزیک هاست ارایه نمیدیم!
اینجا ایرانه بله - ملت هم گشنه و کلاهبردار
ویرایش توسط rootkit98 : July 5th, 2015 در ساعت 21:26
کی گفته اوکی هست؟ یه بار دیگه پست رو بخونید(آپدیت شد) نه به اون شوری نه به این بی نمکی. اصلا یه وضعیه. هر کی به هر کی هست. هر کی با ننه بابا قهر کرده یه سایت پیج ۱ گوگل کرده بعدشم که مثل آب خوردن درگاه بانکی میدن - اینا برن تو سایتاشون حساب بانکیشون رو به صورت bold بزارن و کلاهبرداری کنن.
اشتباه شما همینجاست دیگه. سیستمی هست که بشه تشخیص داد:
http://whois.irdomain.com/
حتی دامین های آفلاین و ست نشده هم میگه آیا ***** هست یا نه!
عزیز این سیستم ثبت دامین که نیست
http://whois.irdomain.com
این فقط whois هست موقع ثبت هم مشتری باید خودش چک کنه که چی به چی هست نه ثبت کننده کلا فرآیند ثبت سیستمی و اتوماتیک هست نه دستی
الان همین دوستمونmartin98 اگه روز اول چک کرده بود whois دامینش میدید که آدرسش عوض شده بود و کار به اینجا نمیرسید الان هم مشکلی نداشت
ویرایش توسط iwpanel : July 6th, 2015 در ساعت 00:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)