سلام
ببخشید باید نظر شمارو تکمیل کنم
این که گفتید مشکلی در سقف ترانکش نیست
این مطلب سایت پیپال رو رو به دقت بخونید
We’re required to collect and verify information from our customers. We must do this before our customers receive £1,900 into their PayPal account (in total) within a year of receiving their first payment.
To ensure there is no disruption to you or your business, we’ll notify you of this requirement when you receive £1,650 (in total) into your PayPal account.
If you expect to receive funds in excess of £1,650, you can deal with this requirement as soon as you open your account. We recommend taking this proactive approach to save any possible disruption in the future.
شما تا یک سقفی در طول ۱۲ ماه میتوانی پول رد و بدل کنید که بعد از اون باید یا صبر کنید برای سال جدید و یا کاربری خودتون رو ارتقاء بدید
با سپاس
- - - Updated - - -
خدمتتون بگم دوست عزیز Okpay یکی از سختگیر ترین گتوی هایی بوده که باهاشون کار کردم
خیلی ساخت میگیرن واسه حساب باز کردن
و اینکه شما میگی با کارتش نمیشه کار کرد
باید بگم پروویدرها مثلا مستر سرویس رو آراء میده و اگه جای این سرویس قبل قبول باشه کار میکنه و به این کاری ندارند که مستر یا ویزا یه okpay یا RBS یا بانکه دیگری هست
تجربه شخصی من این رو میگه که کار با پی پل بهتر هست تا okpay
- - - Updated - - -
[QUOTE=behzad83;1364252]در ابتدا یک Sign Up ساده هستش و مدارکی از شما نمیخوان. مدارک فقط زمانی از شما خواسته میشه که نیاز به تایید هویت شما داشته باشن یا اینکه اکانتتون لیمیت بشه. فقط برای وریفای کردن حساب پی پال در ترکیه شما نیاز به یک ویزا یا مستر کارت مجازی یا غیر مجازی دارید. حساب بیزنس هم پروسه ایجادش مثل حساب پرسنال هستش ولی بعدا شما باید TAX ID و مدارک شرکت ارائه کنید که طبیعتا امکان پذیر نیست.
- - - Updated - - -
خواهش میکنم، پاسپورتی که واسه مدارک بهتون ارائه میشه به اسم فرد دیگری هستش. اصولا پاسپورت سنگاپوری هست. حسابتون هم به همون اسم باز میشه. صورت حساب بانکی هم براتون ساخته میشه اگر پی پال درخواست Statement بانکی کنه ازتون. شماره سنگاپور هم میتونم براتون تهیه کنم، مشکلی نیست. خودم مشهد هستم قربان. در اسکایپ میتونین با gyftiran در تماس باشید.
افتتاح حساب بانکی در ترکیه برای افراد غیر مقیم هم امکان پذیره که به زودی راهکارشُ بهتون میگم.[/QUOTE
ببخشید دوست عزیز پیپال برای وریفای کردن حساب بانکی که به پیپال وصل هست ۲ تا پیمانت کوچیک میفرسته که از شما میخواهد تایید کنید برای ارتقاء یا وریفای کردن
پس این ۲ تا پیمانت به کجا واریز میشه و چطور قابل دست رسی هست؟
ممنون