-
1 گیگابایت هاست ماهیانه از کانادا یا انگلستان !
درود.
جهت میزبانی یک سایت شخصی به یک گیگابایت هاست سی پنل ماهیانه فقط از انگلستان یا کانادا نیاز دارم.
لطفا شرکت معتبر و دارای راه های پشتیبانی ثابت و قابل اعتماد و همچنین دارای سروری oversell نشده آفر دهد.
ضمناً آشنایی کامل به تمامی دیتاسنتر های موجود دارم . دلیل انتخاب این دو ، یک دلیل شخصی هست و نه بی اطلاعی بنده از دیتاسنتر های دیگر !
محتوای سایت مذکور طابع قانون کپی رایت نیست . اگر احتمال دریافت ابیوز میدهید از ارسال آفر خودداری کنید.
در صورت نیاز .. امکان خرید آیپی اختصاصی نیز باشد.
مواردی که روی هاست نصب خواهند شد : ویبولتین ( به همراه VBseo ) - آپلود سنتر مهیالیسم ( استفاده سبک )

ویرایش توسط Edwin : July 5th, 2015 در ساعت 00:02
-
-
July 4th, 2015 23:59
# ADS
-
پاسخ : 1 گیگابایت هاست ماهیانه از کانادا یا انگلستان !

نوشته اصلی توسط
Edwin
درود.
جهت میزبانی یک سایت شخصی به یک گیگابایت هاست سی پنل ماهیانه
فقط از انگلستان یا کانادا نیاز دارم.
لطفا شرکت معتبر و دارای راه های پشتیبانی ثابت و قابل اعتماد و همچنین دارای سروری oversell نشده آفر دهد.
ضمناً آشنایی کامل به تمامی دیتاسنتر های موجود دارم . دلیل انتخاب این دو ، یک دلیل شخصی هست و نه بی اطلاعی بنده از دیتاسنتر های دیگر !
محتوای سایت مذکور طابع قانون کپی رایت نیست . اگر احتمال دریافت ابیوز میدهید از ارسال آفر خودداری کنید.
در صورت نیاز .. امکان خرید آیپی اختصاصی نیز باشد.

سلام
لطفا موضوع وب سایت + میزان بودجه را اعلام بفرمایید یا بصورت خصوصی اعلام بفرمایید تا آفر مورد نظر شما ارائه گردد.
در مورد دیتاسنتر انگلستان می توانیم سرور مجازی در اختیار شما با کانفیگ سی پنل و هزینه کم و دسترسی روت در اختیار شما قرار دهیم.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سلام
لطفا موضوع وب سایت + میزان بودجه را اعلام بفرمایید یا بصورت خصوصی اعلام بفرمایید تا آفر مورد نظر شما ارائه گردد.
در مورد دیتاسنتر انگلستان می توانیم سرور مجازی در اختیار شما با کانفیگ سی پنل و هزینه کم و دسترسی روت در اختیار شما قرار دهیم.
یاسین جان . یک فروم شخصی با استفاده کاملاً سبک و معمولی هست .
نیاز به سرور مجازی پیش نمیاد تا مدت ها .. ممنون از توجهت.
پست اول ویرایش شد.
ویرایش توسط Edwin : July 5th, 2015 در ساعت 00:06
-
-

نوشته اصلی توسط
Edwin
یاسین جان . یک فروم شخصی با استفاده کامل سبک و معمولی هست .
نیاز به سرور مجازی پیش نمیاد تا مدت ها .. ممنون از توجهت.
پست اول ویرایش شد.
ابیوز مرتبط با اسکریپت وی بولتین می باشد ؟ نال ؟ اگر بله دیتاسنتر های ایرانی هم مناسب هستند.
در صورت نیاز به هاست ایران می توانیم در خدمت شما باشیم
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
در صورت از ایران میتونیم خدمتتون سرویس بدیم . خارج هم از فرانسه .
مشکل ابیوز و ... نیز ندارد .
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
hamra
در صورت از ایران میتونیم خدمتتون سرویس بدیم . خارج هم از فرانسه .
مشکل ابیوز و ... نیز ندارد .
از توجهتون به بند اول درخواستم ، سپاسگزارم.
-
-
از نظر من این کشور هایی که گفتید اصلا مناسب کاری که میخواین نیستن ! (اینو طی چند سال کار کردن با انواع سرور های کشور ها بهتون میگم )
سرور های آلمان بسیار عالی تر هستن ! سرور های فرانسه تازه هم بسیار بهتر و کیفیت بالاتری برخورددار هستن !اگر پول دارید ایران تهیه کنید که چه بهتر
اینو فقط برای راهنمایی گفتم !
ویرایش توسط riping : July 5th, 2015 در ساعت 00:21
-
تعداد تشکر ها از riping به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
riping
از نظر من این کشور هایی که گفتید اصلا مناسب کاری که میخواین نیستن ! (اینو طی چند سال کار کردن با انواع سرور های کشور ها بهتون میگم )
سرور های آلمان بسیار عالی تر هستن ! سرور های فرانسه تازه هم بسیار بهتر و کیفیت بالاتری برخورددار هستن !اگر پول دارید ایران تهیه کنید که چه بهتر
سپاس از شما دوست عزیزم .. بی تجربه نیستیم در زمینه از استفاده از تک تک دیتاسنتر ها .. عرض کردم که دلیل شخصی هست.
-
تعداد تشکر ها از Edwin به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
riping
آلمان در این موردی که ایشان عرض کردند بیشتر سختگیر تر هست و صدرصد ابیوز خواهد آمد.
هتزنر برای یک لینک و یک پست موزیک درخواست حذف کامل وب سایت حاوی آن پست را برای ما ارسال کرد!
حال ایشان اسکریپت قوی مانند وی بولتین را استفاده می کنند صدرصد به مشکل خواهند خورد.
چند بار نیز برای viber و اسکریپت ارسال انبوه تبلیغاتی ابیوز دریافت کردیم .
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2015, 00:29

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
آلمان در این موردی که ایشان عرض کردند بیشتر سختگیر تر هست و صدرصد ابیوز خواهد آمد.
هتزنر برای یک لینک و یک پست موزیک درخواست حذف کامل وب سایت حاوی آن پست را برای ما ارسال کرد!
حال ایشان اسکریپت قوی مانند وی بولتین را استفاده می کنند صدرصد به مشکل خواهند خورد.
چند بار نیز برای viber و اسکریپت ارسال انبوه تبلیغاتی ابیوز دریافت کردیم .
بله درسته برای اسکریپت های وایبر و ارسال انبوه مشکل پیدا میکنه صد درصد
اما ما خودمون روی سرور های آلمان فروم داشتیم ! هیچ مشکلی هم نبود
البته قوانین جدیدی اگر اضافه شده رو نمیدونم اما تا جایی که کار کردم مشکلی ندیدم در زمینه ویبلوتین !
ایشون هم عرض کردن مشکل شخصیی هست مثل اینکه ! در کل من راهنمایتون کردم سعی کنید از جاهایی تهیه کنید که تجربه کافی رو در این رشته دارن !
-
تعداد تشکر ها از riping به دلیل پست مفید