سلام میخواستم بدونم برای فروش هاست ازکدام نوع هاست استفاده کنم وهاست رو از کجا تهیه کنم
سلام میخواستم بدونم برای فروش هاست ازکدام نوع هاست استفاده کنم وهاست رو از کجا تهیه کنم
سلام دوست عزیز
اول باید از یکی از شرکت های هاستینگ پنل ریسلر یا سرور اختصاصی یا سرور مجازی بگیرید و بعد کانفینگ و دیگر مسایل
ولی برای شروع ریسلر رو پیشنهاد میکنم
پارمین کلود | ارائه دهنده خدمات ابری
025-91002595
سلام
برای شروع کافی است یک پلن رسیلری تهیه کنید بهتره آخه نیاز به کانفیگ نداره اما معمولا سرور مجازی نیاز به کانفیگ داره و مسئولیت کامل سرور با خودتون هست و از همه مهمتر نماد اعتماد ملی داشته باشه
سلام
باید ریسلر تهیه کنید
اما ا
ر دانش لازم رو ندارید به دردسرش نمی ارزه
اول دانش کافی داشته باشید دوست عزیز ، بعد برای شروع یک ریسلر تهیه کنید و whmcs نصب کنید و فعالتتتون رو شروع کنید اگر دانش ندارید وارد این کار نشید موفق باشید![]()
ایشون فکر کنم منظورشون از کدوم نوع هاست این بود که هاست لینوکس یا ویندوز ! / بهتره یک نمایندگی هاست لینوکس دریافت کنید که طبیعتا مشتری بیشتری در این خصوص وجود دارد .
ضمن اینکه باید قدری هم دانش داشته باشید ! + دانش نداشته باشید هم اما اگر از جای خوبی نمایندگی بگیرید که پشتیبانی خوبی داشته باشند شما به مشکلی نمیخورید .
----------
کسب دانش هم به مرور فرا خواهید گرفت / همه ی افرادی که اینجا هستند یا در حال فعالیت هستند که از اول توی اینکار به خوبی وارد نبودند ! همه از اول با یک وبلاگ شروع کردن ، بعد سایت زدند ، بعد شروع به فروش حالا هاست یا محصولات دیگه و کار های مختلف کردئند !
------
خواستن توانستن است .
سلام . برای شروع رسیلری بگیر . قبلش هم حتما با هاست لینوکس و سی پنل کار کردی و بلدی گلیمت رو از آب بکشی بیرون . خوب whm هم همونطوری هست . اگه می خواهی ریسک کنی کم کم برو بالا سرور مجازی بعد سرور اختصاصی و ... . کانفیگ می کنی لایسنس میزنی و ... .
با لینوکس کارتو شروع کن . سی پنل یا دایرکت ادمین بزن و دیگر ...
موفق باشید
مهمترین اصل شناخت روند کار هست و بهترین گزینه رسلری بگیرید جائی بگیرید که سرشون خلوته و قومپز نمیان و سر دلالت مشکلی بارت پیش بیاد راهنمائیت کنن بعد که به خم و چم کار آشنا شدین سر فصل ها نا خودآگاه براتون بوجود میاد مثل
چطور اکانتها را ساخت و مدیریت کرد/وایل کارت چیه/سو پی اچ پی/ ارور لاگ/دی ان اس زون/ و....
بعد وقتی وارد مرحله سرور مجازی شدین دیگه باید بیشتر موارد جا افتاده باشه جز: نصب کارت شبکه/نصب سیستم/نصب کانفیگ کنترل پنل محبوبت/تنظیمات امنیتی/کار با اس اس اچ/کار با ادیتور نانو و...
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)