ممنون از شما واقعا اشتراک اطلاعات شهامت میخواد باز هم خدا قوت
من 4 مورد رو راحت دارم اما چون دوست دارم ممه استفاده کنند و پول نریزند حساب این پیمن 24 الکی
اینو خدوتتون عرض کنم
پاسبورد که همه دارید
ویزا برید یک شرکت مسافرتی براتون با 80 درهم میزنه یعنی 80 هزارتومان
قبض برق یا آب پیمنت 24 کاملا فیک هست چون خیلی تابلو اعداد رو با فونتی متفاوتت تر عوض کردند بخصوص تاریخ و اسم صاحب آدرس پس اینم یک تغییر فتوشاپی ساده هست.
شما یک کارت اینترنتی بزنید بنام خودتون ریز گردشش براتون ارسال میشه به ایمیلتون میتونید درخواست فکس نیز بدین(اینو نمیدونم بکار بیاد یا نه)
شناسنامه بدیم ترجمه کنن یک مدرک دیگه(چون توش اسم شهر رو میزنن زیاد کشور مشهود نیست حتی فارسیش هم با عربی تفاوتی نداره)
گواهینامه با چند تومن میشه رفت نیروی انتظامی بین المللیش کرد.
ثبت نام پی پال هم رایگانه تهش یک ریموت دکستاپ میدن 15 تومن + یک ویزا فیک 4دلاری اینم 20 تومن با زحمت فتو شاپ و.. بشه 100 تومن اون 149 دیگه رو بریزیم تو همون چند مورد که عرض کردم خیالتون راحت تره بنده این اشتباه رو کردم دوستان شما نکنید.
و خواهش دارم اونهائی که اطلاعات دارند و میدونن کمک میکنه به هموطنان دیگشون بخیل نباشند و اشتراک گذاری کنند که این ملت همچون امثال من از این تحریم ها که تو سر هممون بقدر کافی خورده امثال این سایتها بیشتر از ایت ترکمون نکنن
میشه بفرمائید باز هم میشه برای معتبر کردنش حساب های دیگه بهش اضافه کرد؟ چه حسابی خوبه اضافه کنیم که بعدا بشه ازش پرینت یا برای لیمیت خارج کردن حساب بهره برد؟؟
- - - Updated - - -
مثلا میشه از این برای رداستیشن یا هتزنر یا رسلو یا ای وب استفاده کرد؟ در سایتهاشون ندیدم؟ و یا کلا میشه اینو به پی پال وصل کرد؟ سایتی دیدم با کارمزد یک دلار برای هر 100 دلار اوکی پی رو میریخت پی پال یا برعکس همینطور وب مانی به پی پال و پی پال به وب مانی