-
عضو جدید
نحوه بستن آی پی های غریبه در سی پنل
سلام خدمت دوستان
بنده توی یکی از پوشه های سایتم ، به جهت اینکه داخل اون پوشه مدیریت کل قرار داره (و یک بار از این جهت ضربه خوردم) قصد دارم اون پوشه رو کاملا ببندم تا بغیر از خودم برای کسی لود نشه !
راهکاری چیزی مد نظر دوستان بغیر از htaccess هست ؟
- برای اینکه اون پوشه از وبسایت فقط بررای بنده (آی پی من) نمایش داده بشه چه سورسی رو باید در فایل htaccess قرار بدم ؟
مشکلی که در این روش دارم این هستش که با هر بار اتصال به نت آی پی من تغییر میکنه ! بنابراین عملا این روش برای من جوابگو نیست !
دوستان لطف کنند بگند که راه حلی برای این مشکل هست ؟ در کل چه کاری باید انجام بدم؟
ویرایش توسط loverfa : July 3rd, 2015 در ساعت 19:11
-
-
July 3rd, 2015 19:04
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : نحوه بستن آی پی های غریبه در سی پنل
ساده ترین راه رمز گذاشتن بر روی پوشه مورد نظر است، چرا که در روشی که نیاز دارید آی پی باید حتماً ثابت باشد و در صورتی که این کار شدنی باشد با تغییر آی پی شما نیز برای دسترسی دچار مشکل خواهید شد.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
پاسخ : نحوه بستن آی پی های غریبه در سی پنل
سلام
می تونید از ای پی ثابت استفاده کنید به جایی که اینترنت خریدید مراجعه کنید و ای پی ثابت بخرید
برای باز شدن فولدر مورد نظر فقط برای ای پی شما
وارد فولدر مورد نظر بشید فایل .htaccess ایجاد کنید و به صورت زیر ویرایش کنید
order deny,allow
allow from 12.34.5.67
allow from 98.76.54.32
deny from all
به جای 12.34.5.67 و یا 98.76.54.32 آی پی های خود را وارد کنید.
یا
توجه داشته باشید شما می توانید رنج آی پی هم باز کنید در صورتی که آی پی اینترنت شما ثابت نیست و با هر بار وصل شدن به اینترنت تغییر می کند می توانید قسمتی از آی پی خود که تغییر نمی کند به طور مثال در صورتی که آی پی شما 123.45.67.890 است می توانید فقط 123.45. را وارد کنید در نظر داشته باشید بعد از 45 حتما دات (.) داشته باشد.
موفق باشید
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..
آدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
-
تعداد تشکر ها از mamalak به دلیل پست مفید