..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
با سلام من اپسون t50 رو بهتون معرفی میکنم
برای مصارف بالا نیاز به مخزنی کردن بدون استفاده از کارتریج که قیمت بالایی داره میشه
کیفیت عکس بالاست و دست دومش هم تو بازار گیر میاد
لیزری
hp
بهترین پرینتر جوهر افشان برای چاپ حرفه ای عکس در سایز A4 مطمئنا T50 و P50 Epson هست. که در اکثر عکاسی ها استفاده میشه. تانک خور هم هست که توش یه گالن فاکس خالی میکنه 8 تومن بالای 2000 برگه رنگی واست میزنه. البته بستگی داره چقدر کارت رنگ ببره.
کیفیتی که جوهر افشان در چاپ عکس داره ، اصلا لیزری رنگی نداره. اگه لیزری داشت مطمئنا عکاسی ها از لیزری استفاده میکردند. جوهر افشان میخری حتما تانک خور بخر. من خودم سقف چاپ p50 رو گزروندم و الان دومین باره دارم کانترشو ریست میکنم ولی هنوز هیچیش نشده شکر خدا
براي چاپ عكس فقط اپسون
براي كارهاي روزمره و عادي hp
رفتي دبي يه خوبش رو پيدا كن بگير , نتونستي بگو اينجا خودم برات تهيه كنم قيمت همكاري
پرینتر جوهر افشان قیمت کاتریج ان گران است اگه هم استفاده نشه بعد از مدتی خشک و غیر قابل استفاده می شود
لیزری پینشهاد می کنم البته بستگی به مصرف شما دارد
یک مخازن رنگ برای جوهر افشان هم هست که بیرون دستگاه گذاشته می شه و با رابط مخصوص به پرینتر متصل میشه که به جای کاتریج استفاده می شه که یکم به صرفه تره
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
100% پرینتر لیزری
جوهرافشان شارژ آن ارزان تر است اما کیفیت آن نیز کمتر بوده و همان طور که دوستان فرمودند در صورت استفاده نکردن به مدت طولانی جوهر خشک شده و باید کارتریج را عوض کنید
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==> زوتین
سیاه سفید --> لیزری
رنگی --> جوهر افشان
...Zzzz...
کیفیتی که جوهر افشان در چاپ عکس داره ، اصلا لیزری رنگی نداره. اگه لیزری داشت مطمئنا عکاسی ها از لیزری استفاده میکردند. جوهر افشان میخری حتما تانک خور بخر. من خودم سقف چاپ p50 رو گزروندم و الان دومین باره دارم کانترشو ریست میکنم ولی هنوز هیچیش نشده شکر خدا100% پرینتر لیزری
جوهرافشان شارژ آن ارزان تر است اما کیفیت آن نیز کمتر بوده و همان طور که دوستان فرمودند در صورت استفاده نکردن به مدت طولانی جوهر خشک شده و باید کارتریج را عوض کنیدالآن گیچ شدمسیاه سفید --> لیزری
رنگی --> جوهر افشان
http://www.digikala.com/Compare/DKP-...188/DKP-13639/
میخوام دارای خصوصیات زیر باشه:
1- کیفیت بهترین باشه!
2- جوهرش زیاد تموم نشه و اگه تموم بشه بتونم خودم اون رو شارژ کنم (بتونم از سایت های اینترنتی جوهر اون رو بخرم و شارژ کنم تا دیگران برام شارژ نکنن. چون ممکنه بعضی از قطعات اون پیش تعمیر گاه گم بشه که زیاد سابقه داشته...)
3- ترجیها چند کاره باشه
4- اگه کاغذ خیلی نازک و حساس باشه دچار مشکل نشه
پرینتر اسپون چند کاره وجود داره که از این مدل ها بهتر باشه؟
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : July 3rd, 2015 در ساعت 20:08
دوستدار کتاببلیان
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)