لیزری
لیزری
ارائه پنل اس ام اس با پایین ترین تعرفه ارسال
YahooID:info.DaraPayamak | Mob:09214511729-09395216686 | Web:DaraPayamak.ir
با سلام من اپسون t50 رو بهتون معرفی میکنم
برای مصارف بالا نیاز به مخزنی کردن بدون استفاده از کارتریج که قیمت بالایی داره میشه
کیفیت عکس بالاست و دست دومش هم تو بازار گیر میاد
لیزری
hp
بهترین پرینتر جوهر افشان برای چاپ حرفه ای عکس در سایز A4 مطمئنا T50 و P50 Epson هست. که در اکثر عکاسی ها استفاده میشه. تانک خور هم هست که توش یه گالن فاکس خالی میکنه 8 تومن بالای 2000 برگه رنگی واست میزنه. البته بستگی داره چقدر کارت رنگ ببره.
کیفیتی که جوهر افشان در چاپ عکس داره ، اصلا لیزری رنگی نداره. اگه لیزری داشت مطمئنا عکاسی ها از لیزری استفاده میکردند. جوهر افشان میخری حتما تانک خور بخر. من خودم سقف چاپ p50 رو گزروندم و الان دومین باره دارم کانترشو ریست میکنم ولی هنوز هیچیش نشده شکر خدا
براي چاپ عكس فقط اپسون
براي كارهاي روزمره و عادي hp
رفتي دبي يه خوبش رو پيدا كن بگير , نتونستي بگو اينجا خودم برات تهيه كنم قيمت همكاري
پرینتر جوهر افشان قیمت کاتریج ان گران است اگه هم استفاده نشه بعد از مدتی خشک و غیر قابل استفاده می شود
لیزری پینشهاد می کنم البته بستگی به مصرف شما دارد
یک مخازن رنگ برای جوهر افشان هم هست که بیرون دستگاه گذاشته می شه و با رابط مخصوص به پرینتر متصل میشه که به جای کاتریج استفاده می شه که یکم به صرفه تره
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
100% پرینتر لیزری
جوهرافشان شارژ آن ارزان تر است اما کیفیت آن نیز کمتر بوده و همان طور که دوستان فرمودند در صورت استفاده نکردن به مدت طولانی جوهر خشک شده و باید کارتریج را عوض کنید
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==> زوتین
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
سیاه سفید --> لیزری
رنگی --> جوهر افشان
...Zzzz...
کیفیتی که جوهر افشان در چاپ عکس داره ، اصلا لیزری رنگی نداره. اگه لیزری داشت مطمئنا عکاسی ها از لیزری استفاده میکردند. جوهر افشان میخری حتما تانک خور بخر. من خودم سقف چاپ p50 رو گزروندم و الان دومین باره دارم کانترشو ریست میکنم ولی هنوز هیچیش نشده شکر خدا100% پرینتر لیزری
جوهرافشان شارژ آن ارزان تر است اما کیفیت آن نیز کمتر بوده و همان طور که دوستان فرمودند در صورت استفاده نکردن به مدت طولانی جوهر خشک شده و باید کارتریج را عوض کنیدالآن گیچ شدمسیاه سفید --> لیزری
رنگی --> جوهر افشان
http://www.digikala.com/Compare/DKP-...188/DKP-13639/
میخوام دارای خصوصیات زیر باشه:
1- کیفیت بهترین باشه!
2- جوهرش زیاد تموم نشه و اگه تموم بشه بتونم خودم اون رو شارژ کنم (بتونم از سایت های اینترنتی جوهر اون رو بخرم و شارژ کنم تا دیگران برام شارژ نکنن. چون ممکنه بعضی از قطعات اون پیش تعمیر گاه گم بشه که زیاد سابقه داشته...)
3- ترجیها چند کاره باشه
4- اگه کاغذ خیلی نازک و حساس باشه دچار مشکل نشه
پرینتر اسپون چند کاره وجود داره که از این مدل ها بهتر باشه؟
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : July 3rd, 2015 در ساعت 20:08
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)