-
دو مشکل در iis ویندوز سرور 2008
سلام
وقت اساتید و دوستان بخیر
بنده اسکریپتی رو روی سرور مجازیم نصب کردم که مربوط به آمار بازدید هست. اسکریپت کاملا در حال کار هست ولی دو مشکل کوچیک داره.
1- وقتی از روی خود سرور مجازی آدرس رو بارگذاری میکنم (myIP:1330) بدون مشکل باز میشه ولی وقتی همین آدرس رو در مرورگر کامپیوتر خودم وارد میکنم، چیزی نشون نمیده و میگه که این صفحه در دسترس نیست.
2- این اسکریپت برای ارسال گزارش های آماری به ایمیل مدیر از پروتکل smtp استفاده میکنه ولی متاسفانه نه با smtp شخصی و نه با smtp جیمیل نمیتونه ارتباط برقرار کنه.
ممنون میشم در حد توان راهنمایی کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
July 1st, 2015 15:22
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : دو مشکل در iis ویندوز سرور 2008
فایروالو خاموش بکنید و نتیجرو اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها از HighHost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام
وقت اساتید و دوستان بخیر
بنده اسکریپتی رو روی سرور مجازیم نصب کردم که مربوط به آمار بازدید هست. اسکریپت کاملا در حال کار هست ولی دو مشکل کوچیک داره.
1- وقتی از روی خود سرور مجازی آدرس رو بارگذاری میکنم (myIP:1330) بدون مشکل باز میشه ولی وقتی همین آدرس رو در مرورگر کامپیوتر خودم وارد میکنم، چیزی نشون نمیده و میگه که این صفحه در دسترس نیست.
2- این اسکریپت برای ارسال گزارش های آماری به ایمیل مدیر از پروتکل smtp استفاده میکنه ولی متاسفانه نه با smtp شخصی و نه با smtp جیمیل نمیتونه ارتباط برقرار کنه.
ممنون میشم در حد توان راهنمایی کنید.
باسلام
پورت در فایروال allow کردید؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mizban97
باسلام
پورت در فایروال allow کردید؟

نوشته اصلی توسط
HighHost
فایروالو خاموش بکنید و نتیجرو اعلام کنید
ضمن تشکر از شما عزیزان. پورت رو در فایروال allow کردم. حتی با پورت 88 هم تست کردم (واسه مشکل اول). بازم جواب نداد.
به پشتیبانی سرور هم گفتم میگه پورت های 25 و 110 باز هستند.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-