نقل قول نوشته اصلی توسط vahid-lion نمایش پست ها
سلام

آقا شما درست کار کنین مشکلی پیش نمیاد والا

حقوقم هم خوبه

تعهد به کار داشته باشین تیم مدیریتی کمیاب دانلود هم قدر دانی میکنن

والا

خیلی از تیم کمیاب دانلود ممنونم که بنده فرصت همکاری دادن و ماهیانه مثل یک کارمند حقوق میدن . سایت های دیگه که اصلا هیچ بازم دم کمیاب دانلود گرم

من کار با فتوشاپ بلد نبودم اومدن به من قشنگ یاد دادن

کمیاب دانلود خیلی خوبی

سلام .... خیلی ممنون از شما ... واقعا شرمندمون کردید ، این مهربونی و معرفت شما رو نسبت به ما میرسونه و ما رو به کار دلگرم میکنه ... این نظر لطف و محبت شما نسبت به ما هست ... والی ما داریم وظیفمون رو انجام میدیم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ghost94 نمایش پست ها
دوست عزیز... من مدت زیادی با سایت kamyabdl در بخش های مختلف کار کردم و میکنم, بازی ,اندروید,... و قیمت ها متفاوت هستش ! بعدشم مطلب گذاشتن خیلی کار سختی نیست و من خودم 5 تا مطلب رو در کمتر از دو ساعت میزارم ,چه بازی باشه , چه هر چیزه دیگه چون شما فایل هارو با vps دانلود میکنید و این رو هم در نظر بگیرید هر کسی اندازه ی کاری که میکنه پول میگیره و به نظرم این کار هم در همین حدی که پول میدن کافی باشه ...انتظار نداشته باشید که بابت یه مطلب که میزارید 10 هزار تومن پول بگیرید... چون اینطوری اصلا عادلانه نخواهد بود.
سلام .... خیلی ممنون از شما ... واقعا شرمندمون کردید ... این نظر لطف و محبت شما نسبت به ما هست ... والی ما داریم وظیفمون رو انجام میدیم.