نقل قول نوشته اصلی توسط aradeonas نمایش پست ها
تقریبا.بخشی از محتوای سرور ودیو های جمع آوری و یا ساخته شدست که بایگانی میشن. و همین بخش من رو نگران کرده چون گاهی لازمه روی ویدیو ها تبدیل انجام بدم و با توجه به نبود کارت گرافیکی نمیدونم که چطور میشه.همونطور که گفتم تجربه ای در مورد توانایی های سرور ها در این موارد ندارم و این سیستم هم یک سایت معمول نیستو نمیتونم بصورت عادی تخمین بزنم و نیاز به نظر کارشناسی دارم تا بتونم این سیستم رو موفق نگه دارم و همکاریم باشما یا هریک از دوستان پایدار بمونه.
میتونید محدوده ی قیمت هریک رو بمن بگید؟
در مورد کپی رایت و تورنت و همینطور سیستم عامل گرافیکی نظری ندادید و همچنین میخوام بدونم سرور های پیشنهادی برای دیتابیسی که ذکر کردم مناسبه؟
برای این مورد که دیتا بیس ها بسیار مناسب لوود بشن می باییست کانفیگ مناسبی سرورتون داشته باشه و همچنین برای بهره ی بیشتز از پرفورمنس سیستم میتونید از درایو ssd استفاده کنید . در سرور های فوق
یکی این سرور مناسب هست از نظره بنده :

سی پی یو : Intel Xeon E3-1230
مدل سرور : HP DL120G6
رم : 32GB DDR3
هارد : 120GB SSD + 3x2TB Sata
پورت : 2Gbps
پهنای باند : 100TB
آی پی : یک عدد
دیتا سنتر : لیزوب
لوکیشن : هلند - Netherlands

یکی هم این سرور - این سرور چون دو تا سی پی یو داره و هم اینکه شش تا هارد یک ترا داره- اولا فشار کمتری به هارد ها وارد میشه و هم اینکه ssd داره و خیلی مناسب تره از نظرم :

سی پی یو : Intel Xeon 2x5620
مدل سرور : HP DL120G6
رم : 32GB DDR3
هارد : 120GB SSD + 6x1TB Sata
پورت : 2Gbps
پهنای باند : 100TB
آی پی : یک عدد
دیتا سنتر : لیزوب
لوکیشن : هلند - Netherlands

- - - Updated - - -

در رابطه با قیمت ها عزیز در اینجا نمیتونم قیمت بدم و من جمله اینکه پ.خ شما بسته هست؛ در چت آنلاین سایت میتونیم پاسخ بدیم :
http://asiasazan.org/